Sivu 1/1

Tunturisuden Joulukalenteri

Lähetetty: Pe Marras 16, 2018 5:16 pm
Kirjoittaja Tunturisusi
http://www.tunturisusi.com/joulu/tuntur ... enteri.htm

Teenpä pienen Joulukalenterinkin - näin Joulun iloksi ja auvoksi! ;)

Re: Tunturisuden Joulukalenteri

Lähetetty: Su Joulu 02, 2018 1:18 pm
Kirjoittaja PAKETTINARU
On kyllä aivan upea kalenteri taas parin ekan luukun perusteella! Kovan vaivat olet nähnyt, vau.

Re: Tunturisuden Joulukalenteri

Lähetetty: Su Joulu 02, 2018 4:25 pm
Kirjoittaja Tunturisusi
HUOM
Siis voi herranen aika, minun piti lainata viestiäsi vastatessani siihen, mutta painoinkin tuta muokkaa-nappia ja tulin siis muokanneeksi Tunturisuden viestiä ja poistaneeksi sen mitä tässä alunperin luki... :oops:
On kyllä erikoinen toiminto tuo toisten viestien muokkausmahdollisuus. :D Anteeksi. Laitan perään kuitenkin viestini ihan omaan viestiin, mutta tämä viesti nyt tosiaan katosi... :( Ellei sitä saa jostain takaisin? Olen jatkossaa varovaisempi nappuloiden kanssa. :D
- PAKETTINARU


^tuon saa kyllä poistaa ja parasta tietty jos saat pelastettua alkuperäisen :?

Re: Tunturisuden Joulukalenteri

Lähetetty: To Joulu 06, 2018 10:50 am
Kirjoittaja PAKETTINARU
No niin tässä siis mitä minun piti vastata tähän...

Aika hauska että pystyt noin tarkasti näkemään kävitätilastot! Varmasti monia kiinnostaa paitsi joululaulujen sanat, myös niiden historia, ja siihenhän tuo kauneimmat joululaulut -osio on vertaansa vailla. Paljonkos käy esimerkiksi susisivuilla ja muilla eläinaiheisilla ja historiaa ja kulttuuria käsittelevillä noin verrattuna vaikkapa kymmenen vuoden takaiseen aikaan tai ihan alkuun? Itse ainakin muistan koululaisena käyttäneeni useammassakin esitelmässä lähteenä sivujasi. :D Nykyään tietoa löytyy monesta paikkaa, mutta harvoinpa kootusti jostain erikoisemmista eläimistä tai ilmiöistä suomen kielellä, joten luulisi, että tietoa tullaan sivuiltasi edelleen paljon hakemaan.

Tosi hyvä tämänpäiväinen luukku! Yllätti tuo maininta Prinsessa Ruususesta, minkähänlainen versio on siis Topeliuksen? Kun eikös tarinan juuret ole ihan alunperin kuitenkin Saksassa päin (kuten niin monella klassikkosadulla...)?

Re: Tunturisuden Joulukalenteri

Lähetetty: To Joulu 06, 2018 11:57 am
Kirjoittaja Tunturisusi
Kaikki on katoavaista tässä maailmassa, eikä jonkun viestin katoamisella ole minulle mitään merkitystä.

Kirjoitetaan urakalla uusia! ;)

Prinsessa Ruususella on varmaankin monikansalliset juuret, kuten näillä vanhoilla klassikkosaduilla usein on ja Topelius on tehnyt oman versionsa.