Sivu 1/5

Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: To Marras 08, 2018 9:42 am
Kirjoittaja Tunturisusi
https://jouluihminen.vuodatus.net/

"Pienin askelin Joulua kohti" on kirjoittanut 5.11. Jouluihminen blogiinsa. Se on ainut joulublogi jota seuraan, koska hänellä ei ole mainontaa eikä piilomainontaa blogissaan. Jouluihmisen blogista välittyy aito joulun tunnelma. Olen lukenut hänen blogiaan jo reilusti yli kymmenen vuotta.

Sinänsä, joulumainoksetkin ovat kiinnostavia ja kauniita, mutta niitä näkee niin paljon muutenkin. Kaikki muut joulublogithan ovatkin vain mainontaa.

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 5:14 pm
Kirjoittaja PAKETTINARU
Eilen näin ekaa kertaa joulukinkkuja kaupassa!
Maistoin myös jouluista Hauska päivä -teetä, joka oli puolukkaista ja hyvää!

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 6:48 pm
Kirjoittaja Tunturisusi
Tervetuloa Joulukonttiin, Pakettinaru! ;)

Tässä näyttää olevan vielä sellainen mutka, että tämä palsta vaati sinun viestiesi hyväksymisen minulta, ennenkuin ne tulivat julki. No, selvitellään tämä, yritin viritellä alkuunsa jo tuolta hallintapaneelista. Eiköhän tästä ongelmasta päästä. Joten jos seuraavakin viestisi jää odottamaan hyväksyntää, niin älä hätäile - se on tilapäistä.

..............................

Tämä rajoitin on poistettu. Siellä oli tällainen kohta:

Uuden jäsenen viestiraja:
Uudet käyttäjät ovat Uudet jäsenet -ryhmässä siihen asti, kunnes ovat lähettäneet tämän verran viestejä. Tätä ryhmää voi käyttää estämään yksityisviestien lähetys ja vaatia viestien hyväksynnän valvojan toimesta ennen julkaisemista keskustelufoorumilla. Nolla poistaa asetuksen käytöstä.
Laitoin nollan.

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 7:45 pm
Kirjoittaja Jouluenkeli
*vilkuttaa* Täällä ollaan! :)

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 7:50 pm
Kirjoittaja Tunturisusi
Onpa kiva, tervetuloa Jouluenkelille! Olet oikeastaan yksi heistä, jotka laittoivat joulun netissä alulle silloin kymmeniä vuosia sitten. ;)

Ja nätti on avasikin!

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 7:54 pm
Kirjoittaja Jouluenkeli
Jestas, että siitä onkin kauan! :idea: 15.06.2002 olin piiitkällä sairauslomalla rintasyövän jälkeen ja oli aikaa. Silloin aloin opetella tätä virtuaalimaailmaa ja omien sivujen tekoa. Hauskaa on ollut. Ja opettavaista.

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 7:57 pm
Kirjoittaja Tunturisusi
Ajatella, ennätin sitten pikkaisen ennen sinua. :) Aloitin nettisivujen urakoinnin alkuvuodesta 2001 ja Joulusivuni olivat ensimmäisen kerran netissä jouluna 2001. Meillä lähestyvät nettailun juhlavuodet, eli kohta 20 vuotta joulua (ja muutakin) ihmeellisessä Internetissä! ;)

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 8:00 pm
Kirjoittaja Jouluenkeli
Minut leikattiin 13.12. 2000, joten en vielä silloin alkuvuonna 2001 olisi jaksanutkaan. Sait etumatkaa. ;) Katselin kyllä nettiä sillä silmällä jo syksyllä 2001, mutta se sitten venyi. Piti kerätä voimia ja inspistä.

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 8:11 pm
Kirjoittaja Tunturisusi
Onneksi toivuit hyvin tuosta koettelemuksesta, varmaankin raskasta oli.

Sinun blogisi oli jo silloin 2000-luvun alkupuolella supersuosittu. Ja on varmasti edelleenkin!

Täytyypäs illemmalla etsiä näihin viesteihinsä jokin jouluinen riimi allekirjoitukseksi. ;)

Re: Joulun yleiskeskustelut

Lähetetty: Pe Marras 09, 2018 8:57 pm
Kirjoittaja Jouluenkeli
MSN:ssä oli se hyvä puoli, että siellä oli tämänkaltainen keskustelupalsta, jossain vaiheessa myös chat. Kaikki ne keskustelut häipyivät, kun se lopetti ja jouduin siirtymään Vuodatukseen. Ja Vuodatuskin jossain vaiheessa hävitti kaikki kuvat ja osan postauksista. Oli kova työ kaivaa vanhat jutut arkistojen kätköistä. Osa on laittamatta edelleen sivuilleni. Pariin vuoteen en ole edes omia sivujani käynyt läpi ja poistanut sieltä kaikkea vanhentunutta.... Ei vanha jaksa ja eläkeläisellä on aina kiire. ;) Vuodatusta ei taida enää kukaan viitsiä ylläpitää, joten koko ajan on pelko, että jonain päivänä kaikki on taas kerran hukattu ja poissa.