Tunturisuden sivut
Ratsastaja Hevosen pesu Arabianhevonen Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuvat - Copyright © Flickr/Rosewoman
Heppa

HEVOSEN PESU

Hevosia, etenkin työtä tekeviä hevosia, pestäänkin usein, ettei ylimääräinen rasva ja kuivunut hiki kasaantuisi niiden karvaan.

Sampoopesua ei kuitenkaan saa suorittaa liian usein, vaan monesti riittää pelkkä vesi. Sampoo poistaa karvasta luonnollisen rasvan, jolloin iho voi muuttua kuivaksi ja kutisevaksi ja karva himmeäksi.

Kylmällä säällä hevonen pitää pesun jälkeen kuivata huolellisesti, etenkin jalat ja vuohiset. Pesun jälkeen vesi poistetaan hikiviilalla ja sitten hevonen saa kuivua hikiloimi päällään. Loimi on vaihdettava, kun hevonen on kuivunut, muuten hevosen selkä jäähtyy.

Arabianhevonen Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva oikealla Copyright Ryan Keene
Hevosen pesu
Hevosta pestään
Villihevonen Hevosen pesu Arabianhevonen Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright liz west
Varsaa pestään
Villihevonen Varsan pesu joessa Arabianhevonen All rights reserved
*Kuva Copyright © allybeag
Photo used with permission.
Kaikki hevoset rakastavat pesua
Villihevonen Kaikki hevoset rakastavat pesua Arabianhevonen All rights reserved
*Kuva Copyright

© Flickr/Ricardo Williams
© Website/Ricardo Williams
Photo used with permission.
Hevosen pesu
Villihevonen Hevonen kiiltää puhtauttaan Arabianhevonen Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright Brian Ridgway
Hevosen pesu
Villihevonen Hevonen suihkutetaan puhtaaksi Alankomaissa näin Arabianhevonen Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright Eltjo Poort
Hevosen pesu
Villihevonen Hevosen pesu Arabianhevonen Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright Artur Malinowski
*** tunturisusi.com linkit ***