Juhannus
Kalat

KALAT 19.2. - 20.3. (Uusi 11.3. - 18.4.)

"Mukavuudenhaluinen romantikko"

Kalojen aforismi: "Suurin asia, jonka koskaan voit elämässäsi oppia, on rakastaa - ja tulla rakastetuksi". - Moulin Rouge

Kalat on ihmisenä pehmeä ja taipuvainen, toisinaan ääriviivaton.

Sisäinen elävyys ja rikas mielikuvitus tekevät Kalaihmisestä mielenkiintoisen tuttavuuden.

Hän on sympaattinen, auttavainen ja kiltti olento, joka pyrkii auttamaan ja kohottamaan ihmisiä, huolehtimaan avuttomista olennoista ja edistämään ihmisen ja luonnon välistä sopusointua.

Epäkäytännöllisyys, hajanaisuus ja päättämättömyys saavat lähimmäisetkin joskus hermoromahduksen partaalle.

Herkistynyt, ali- ja ylitajuinen, innoittunut, samaistuva, auttava, ylitunteellinen, taiteellinen, uskova, mielikuvituksellinen, hyväuskoinen, epävakaa, hallitsematon.

Laatu: Muuttuva.
Elementti: Vesi.
Hallitsijaplaneetta: Neptunus.

Kalat
Kalat
Kalat
Työ

Työ

Kalojen symbolissa kaksi kalaa ui niin, että toinen niistä ui myötä- ja toinen vastavirtaan. Kalaihminen voi siten joko hyödyntää lahjojaan taikka olla hyödyntämättä. Ihmiskunnan kannalta ikävästi Kala usein valitsee huonomman vaihtoehdon, ja uppoutuu päättämättömän laiskuuteen. Tämä on varsin ikävää, sillä useimmat Kalat ovat äärettömän lahjakkaita. Työvireeseen päästyään Kala on mitä ahkerin, huolellisin ja parhain työntekijä.

Työtoverina Kala on pidetty siksikin, että häneltä puuttuu kunnianhimo ja hän ei siksi pyrkyröi työpaikallaan mihinkään asemiin, muita tallaten. Kalat ovat työpaikallaan kaikkein uskollisimpia, tunnollisimpia ja aurinkoisimpia työntekijöitä.

Sopivia ammatteja: taiteilija, pyykkäri, siivooja, diplomaatti, psykiatri, trapetsitaiteilija, floristi.

Kalat

Salainen haave ja toive

Kalat haluaa elää unelmansa ja muuttaa haaveensa todellisuudeksi!

Raha

Raha ja terveys

Vesimiehen lailla Kala suhtautuu rahaan varsin tunteettomasti. Raha on vain välttämätön väline, jota käytetään välttämättömiin hankintoihin. Melkomoinen tuhlaritaina - ja tauno Kala on myös silloin, kun sille päälle sattuu. Rahaa kylvetään ympäriinsä, ihan kuin sitä kasvaisi jossakin puussa.

Kalan terveystila ei yleisesti ole niitä kaikkein parhaimpia. Kalat joutuvat luonteensa vuoksi ottamaan vastaan paljon muiden marinoita ja valituksia ja oma sietokyky voi joutua koetukselle.

Kalat

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Andrew
Ametisti

Ametisti on Kalojen kivi. Ametisti on kvartsiryhmän halutuin kivi. Sillä väitetään olevan yliluonnollisia ominaisuuksia: se tuo onnea, antaa kestävyyttä sekä suojaa taikuutta ja koti-ikävää vastaan. Ametistin värit ovat violetti ja vaalea punavioletti. Nimi tarkoittaa kreikan kielessä raitista - amulettia onkin pidetty amulettina juoppoutta vastaan.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva ametisti - Copyright © Jarno


Viihtyisin ja paras ympäristö

Veden läheisyys, vesilläolo - ja elokuvateatteri.

Amor

Rakkaus ja erotiikka

Kaloilla on taipumusta romanttisiin haaveiluihin, jolloinka arkinen todellisuus katoaa. Kalalle paras kumppani on ihminen, jonka jalat ovat tukevasti ja turvallisesti maassa.

Rakkaudessa Kala uskoo siihen, että tarvitaan vain kaksi ihmistä, ja riittävästi rauhaa - ja sen jälkeen kaikki sujuu luontevasti ilman sen kummempia ongelmia.

Kalan metalli: tina.

Kalan numero: seitsemän.

Kalan värit: malva, merenvihreä.

Kalan päivä: torstai.

Kalan eläimet ja linnut: lammas, härkä, hylje, joutsen, haikara, kurppa.

Hallitseva planeetta: Neptunus.

Se on rakkautta Partnerin valintaa horoskooppimerkkien avulla

Seurustelukumppaniaan ja mahdollista tulevaa puolisoaan voi arvioida myös sen mukaan, miten sopiva on toisen osapuolen horoskooppimerkki suhteessa omaan. Jokaiselle horoskooppimerkille löytyvät parhaimmin ja huonoimmin yhteensopivat horoskooppimerkit - kuten myös vastakkainenkin horoskooppimerkki.

Tässä arvioinnissa on syytä muistaa, että yhteensopivuuteen vaikuttavat myös planeettasi ja nouseva merkkisi, sekä eräät muut astrologiset seikat.

Yhteensopivat horoskooppimerkit

Härkä
Rapu
Skorpioni
Kauris

Huonosti sopivat horoskooppimerkit

Kaksoset
Jousimies

Vastakkainen horoskooppimerkki

Neitsyt
Kalat
Kalojen astronominen kartta vuodelta 1831.
Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor - Kalat - (27. helmikuuta 1932 Lontoo, Englanti - 23. maaliskuuta 2011 Los Angeles, Kalifornia)

Kuuluisiin Kaloihin lukeutuu Elizabeth Taylor, joka oli brittiläis-yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän aloitti lapsinäyttelijänä 1940-luvulla ja oli yksi 1950-luvun suosituimmista Hollywood-tähdistä.

Elizabeth sai pääosan elokuvasta Yli esteitten, jossa hän näytteli nuorta ratsastajaa, joka koulutti rakasta hevostaan ravikilpailuihin. Elokuvan suurmenestyksen myötä Taylorista tuli hänen äitinsä toivoma suuri Hollywood-tähti vain 12-vuotiaana. Noustuaan nopeasti koko kansan tuntemaksi elokuvatähdeksi Elizabeth Taylor kaipasi aikoja jolloin sai olla normaali lapsi. Hän on sanonut: "Yksi niitä harvoja aikoja jolloin olin todella onnellinen, oli se aika kun olin lapsi ennen kuin aloitin näyttelemisen. Pelasin pelejä muiden lasten kanssa ja leikin nukeilla, mutta Yli esteitten -elokuvan jälkeen - kun olin 12 - halusin yhä olla osa sitä elämää, mutta he alkoivat tavallaan pitää minua jonkinlaisena outolintuna, friikkinä."

Taylor oli Oscar-ehdokkaana kolmena peräkkäisenä vuonna elokuvista Sadepuun maa (1957), Kissa kuumalla katolla (1958) ja Äkkiä viime kesänä (1959). Vuonna 1963 hänestä tuli parhaiten palkattu naispuolinen elokuvatähti Kleopatrana. Taylor sai Oscareita myös 1960-luvulla: 1960 elokuvasta Ei rahasta ja vuonna 1966 elokuvasta Kuka pelkää Virginia Woolfia?. Yksi Taylorin viimeisistä suurteoksista oli Kuinka äkäpussi kesytetään (1967). (Wikipedia)
George Washington

George Washington - Kalat - (22. helmikuuta 1732 - 14. joulukuuta 1799)

George Washington oli yksi Yhdysvaltojen perustajista ja Yhdysvaltain ensimmäinen presidentti vuosina 1789 - 1797.

Kalat

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Tom Magliery
Antti Tuisku

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Teevee


Antti Tuisku - Kalat - (27. helmikuuta 1984 -)

Suomalainen poplaulaja, yksi aikamme menestyneimpiä ja kirkkaimpia tähtiä.

Kalat Tunnettuja Kaloja

Janina Andersson, Berit, Eva Biaudet, Laila Halme, Arsi Harju, Renny Harlin, Raimo Helminen, Ulpu Iivari, Martti Innanen, Titta Jokinen, Juhamatti, Tapani Kansa, Eija Kantola, Hannu Karpo, Oskari Katajisto, Mikko Kuustonen, Kari Kuuva, Linda Lampenius, Seija Lampila, Olli Lindholm, Taneli Mäkelä, Sinikka Mönkäre, M.A Numminen, Tarja Omenainen, Tapio Rautavaara, Teppo Ruohonen, Esa Ruuttunen, Reijo Salminen, Aira Samulin, Raimo Summanen, Vainö Tanner, Antti Tuisku, Usko Viitanen, Antti Virmavirta, Olavi Virta.

Paavi Julius III, George Washington, John Steinbeck, Rudolf Nurejev, Victor Hugo, Frederic Chopin, Michelangelo, Glen Close, Anais Nin, Elizabeth Barret Browning, Gabriel Garcia Marquez, Ralph Nader, Kurt Cobain, Roger Daltry, Leo XIII ja Pius XII, Paul Deschanel, Cindy Crawford, George Washington, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Michael Bolton, Chelsea Clinton, Elizabeth Taylor, Jon Bon Jovi, Alexander Graham Bell, Tom Arnold, Sharon Stone, Chuck Norris, Liza Minelli, Quincy Jones, Albert Einstein, Billy Crystal, Jerry Lewis, Nat King Cole, Patrick Duffy, Vanessa Williams, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee.

Tunturisusi Designed by Pickapic
Jerusalem
Jerusalem - yksi Kalojen kaupungeista

Yksi Kalojen kaupungeista on kuvan Jerusalem Israelissa - juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin (sekä kiipeilyn) pyhä kaupunki - muut Kalojen kaupungit ovat Aleksandria Egyptissä, Hollywood Yhdysvalloissa ja Varsova Puolassa.
Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva, Photo by Yaal Herman for the East Jerusalem Development Ltd Company - Copyright - © Photo Gallery Israeli Ministry of Tourism
Aleksandria

Aleksandria - yksi Kalojen kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright - © Luigi Rosa
Hollywood

Hollywood, Los Angeles - yksi Kalojen kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright - © Diego Maia
Varsova

Varsova - yksi Kalojen kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright - © laserbub
*** tunturisusi.com linkit ***