Juhannus
Leijona

LEIJONA 23.7. - 22.8. (Uusi 10.8. - 16.9.)

"Sydämellinen mahtailija"

Leijonan aforismi: "Sinun rakkautesi tekee minusta vahvan, sinun vihasi tekee minusta pysäyttämättömän". - Cristiano Ronaldo

Hän on avarakatseinen ihmistyyppi, innokas, suorapuheinen ja ylpeä itsestään.

Leijonalla on kyky vakuuttaa muut omista kyvyistään ja käännyttää muut omalle kannalleen.

Hän on esiintyjä, jolla on tarve olla esillä ja herättää kuulijoissa vastakaikua, saada palautetta ja kerätä ihailua omalla alallaan.

Leijona osaa olla suvaitsevainen, lämpöä ja iloa levittävä ihminen.

Psyykkisesti epävarma Leijona on altis liioittelemaan, vaatimaan huomionosoituksia ja nostamaan itseään jalustalle.

Itsekeskeinen, dramaattinen, omanarvontuntoinen, autoritaarinen, esiintyvä, ylemmyydentuntoinen, huomion ja tunnustuksenkipeä, egoistinen, periaatteellinen, karismaattinen.

Laatu: Kiinteä.
Elementti: Tuli.
Hallitsijaplaneetta: Aurinko.

Leijona
Leijona
Leijona
Työ

Työ

Leijona on synnynnäinen hallitsija ja luomakunnan kruunu, ja nauttii korkeista asemista. Hänellä on kunnianhimoa ja vastuunkipeyttä ja hän on aina valmis sellaisiin vapaaehtoisiin projekteihin, joista voi saada lisää valtaa ja mainetta. Leijona haluaa olla rivimiesten yläpuolella.

Sopivia ammatteja: esiintyvä taiteilija, hallituksen virkamies, kirjailija, diplomaatti, lakimies, lääkäri, muotisuunnittelija, näyttelijä, opettaja, rehtori, valmentaja.

Leijona

Salainen haave ja toive

Leijona haluaa olla tähti!

Raha

Raha ja terveys

Kuninkaallisesta olemuksestaan huolimatta Leijona on yleensä rahaton. Hänen rahansa uppoavat iloiseen seuraelämään, sillä hän rakastaa juhlia ja sitä, että saa olla niiden keskipiste. Vaikka Leijonan omat rahat olisivatkin joskus vähissä, niin hän on aina silti valmis antamaan sille, jolla hätä on suurin.

Leijona uhkuu yleensä terveyttä. Hänen fyysistä terveyttään edistää positiivinen luonne ja usko tulevaisuuteen. Joskus Leijonakin voi hetkellisesti vaipua syvällekin masennukseen ja itsesääliin, mutta lopettaa tällaisen rypemisen, saatuaan osakseen kuuron mairittelua, ylistystä ja imartelua.

Leijona

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Andrew
Rubiini

Rubiini on Leijonan kivi. Rubiini on saanut nimensä punaisesta väristään, latinaksi "rubeus". Sen väreinä ovat vaihtelevasti erilaiset punaiset. Rubiini on timantin jälkeen toiseksi kovin mineraali, vakkakin sen kovuus on vain 1/140 timantin kovuudesta. Rubiini kuuluu kalleimpiin jalokiviin.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva rubiinista - Copyright © Rob Lavinsky


Viihtyisin ja paras ympäristö

Aurinko - ja sellainen tilanne, jossa voi olla luova ja loistaa muiden ihmisten edessä.

Amor

Rakkaus ja erotiikka

Leijonanainen on vamppi ja -mies hurmuripoika. Leijona rakastaa saalistusta, eikä ole tottunut tässä toimessaan epäonnistumaan. Leijonan rakkaudessa on sitä samaa kuumuutta, joka hohtaa Afrikan savanneilla porottavassa auringon paahteessa.

Leijonan metalli: kulta.

Leijonan numero: yksi.

Leijonan värit: oranssi, kullankeltainen.

Leijonan päivä: sunnuntai.

Leijonan eläimet ja linnut: leijona, susi, aarnikotka, riikinkukko, kukko, kotka.

Hallitseva planeetta: Aurinko.

Se on rakkautta Partnerin valintaa horoskooppimerkkien avulla

Seurustelukumppaniaan ja mahdollista tulevaa puolisoaan voi arvioida myös sen mukaan, miten sopiva on toisen osapuolen horoskooppimerkki suhteessa omaan. Jokaiselle horoskooppimerkille löytyvät parhaimmin ja huonoimmin yhteensopivat horoskooppimerkit - kuten myös vastakkainenkin horoskooppimerkki.

Tässä arvioinnissa on syytä muistaa, että yhteensopivuuteen vaikuttavat myös planeettasi ja nouseva merkkisi, sekä eräät muut astrologiset seikat.

Yhteensopivat horoskooppimerkit

Oinas
Kaksoset
Vaaka
Jousimies

Huonosti sopivat horoskooppimerkit

Härkä
Skorpioni

Vastakkainen horoskooppimerkki

Vesimies
Lucille Ball

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva, Lucille Ball - Copyright © oneredsf1


Lucille Ball - Leijona - (6. elokuuta 1911 Jamestown, New York - 26. huhtikuuta 1989 Los Angeles, Kalifornia)

Kuuluisiin Leijoniin lukeutuu amerikkalainen näyttelijätär ja komedienne Lucille Ball. Hän tähditti B-luokan elokuvia 1930- ja 1940-luvuilla. Tämän jälkeen hän saavutti valtavan suosion tv-sarjoillaan I Love Lucy ja The Lucy Show, jota tehtiin vuosina 1962 - 1968.
Leijona

Sandra Bullock - Leijona - (s. 26. heinäkuuta 1964 Arlingtonin piirikunta, Virginia)

Yhdysvaltalais-saksalainen elokuvanäyttelijä, joka tunnetaan paitsi hyvänä näyttelijänä, myös kaunottarena. Hänet on valittu People-lehden maailman 50 kauneimman ihmisen listalle vuosina 1996 ja 1999.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Gage Skidmore


Leijona

Leijonan astronominen kartta vuodelta 1831.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Free Public Domain Illustrations by rawpixel
Jousimies

Fidel Castro - Leijona - (s. 13. elokuuta 1926)

Kuubalainen vallankumouspoliitikko, joka kukisti Batistan diktatuurin vuonna 1959 ja teki Kuubasta sosialistisen valtion. Vuonna 1961 hän julistautui marxismi-leninismin kannattajaksi ja pyysi tukea silloiselta Neuvostoliitolta. Carterin hallituksen aikana Kuuban ja Yhdysvaltain huonoissa suhteissa oli havaittavissa lievää lähentymistä.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Las Razones de Cuba


Leijona Tunnettuja Leijonia

Olli Ahvenlahti, Tuula Amberla, Siiri Angerkoski, Eero Aven, Kim Borg, Tuulikki Eloranta, Tarja Filatov, Merikukka Forssius, Peter Franzen, Fredi, Piritta Hannula, Isto Hiltunen, Mattiesko Hytönen, Jyrki Hämäläinen, Mikaela Indberg, Katri-Helena, Ushma Karnani Tanja Karpela, Anssi Kela, Santeri Kinnunen, Armi Kuusela, Petri Laaksonen, Tarja Lunnas, Suvi Miinala, Jasmin Mäntylä, Sauli Niinistö, Jorma Ollila, Anu Palevaara, Jukka-Pekka Palo, Jussi Parviainen, Anne Pohtamo, Samuli Putro, Kirsi Ranto, Eeva-Leena Rautio, Matti Ruohonen, Alpo Rusi, Jarkko Ruutu, Risto Ryti, Kristo Salminen, Jari Sillanpää, Satu Silvo, Ruben Stiller, Tarja Turunen, Jukka Virtanen, Aki Wille Yrjänä.

Fidel Castro, George Bernard Shaw, Alfred Hitchcock, Carl Gustav Jung, Mae West, Tipper Gore, Herman Melville, Stanley Kubrick, Peter O'Toole, Emily Bronte, Amelia Earhart, Monica Lewinsky, Ludwig XIV, Benito Mussolini, John D. Rockefeller, Woody Harrelson, Jennifer Lopez, Mick Jagger, Sandra Bullock, Jacqueline Kennedy Onassis, Arnold Schwarznegger, Wesley Snipes, Martin Sheen, Lucille Ball, Loni Andersson, Andy Warhol, David Duchovny, Mata Hari, Dustin Hoffman, Whitney Houston, Rosanna Arquette, Mike Douglas, Alfred Hitchcock, Magic Johnsson, Halle Berry, Napoleon Bonaparte, Ben Affleck, Madonna, Sean Penn, Robert De Niro, Robert Redford, Christian Slater, Patrick Swayze, Bill Clinton.

Tunturisusi Designed by Pickapic
Madrid
Madrid - yksi Leijonan kaupungeista

Yksi Leijonan kaupungeista on Madrid Espanjassa - kuvassa yllä tyttö Madridista. Muut Leijonan kaupungit ovat Bombay Intiassa, Damaskos Syyriassa ja Rooma Italiassa.
Bombay

Bombay - yksi Leijonan kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Adam Cohn
Damaskos

Damaskos - yksi Leijonan kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Evgeni Zotov


Rooma - yksi Leijonan kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © ::ErWin
Leijona tatuointi
Horoskooppimerkin tatuointi - Leijona.
*** tunturisusi.com linkit ***