Juhannus
Skorpioni

SKORPIONI 23.10. - 21.11. (Uusi 23.11. - 29.11.)

"Salaperäinen voittaja"

Skorpionin aforismi: "Minulle ei ole mitään merkitystä sillä, että olen hautausmaan rikkain ihminen. Mutta kun menen illalla nukkumaan ja voin sanoa, että olen aikaansaanut tänään jotakin suurenmoista - vain sillä on merkitystä minulle". - Steve Jobs

Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa.

Skorpioni voi olla myös jäykkä, mekaaninen ja paikoilleen jämähtänyt kyrmyniska, jonka päätä ei hevin käännetä.

Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.

Intensiivinen, hautova, syvälle pyrkivä, tahtova, salaileva, läpitunkeva, hallitseva, alitajuisesti latautunut, jähmeä, mustavalkoinen, absoluuttinen, haltuunottava, hallitseva.

Laatu: Kiinteä.
Elementti: Vesi.
Hallitsijaplaneetta: Pluto.

Skorpioni
Skorpioni
Skorpioni
Työ

Työ

Skorpionilla on voimaa ja päättäväisyyttä, ja siksi hän on parhaimmillaan hyvin haasteellisissa tehtävissä. Lievän fanaattisuutensa vuoksi Skorpioni työelämässäkin tekee tekoja, joita muistellaan vielä kauan jälkeenpäin. Skorpionin tietty kaksijakoisuus tekee hänestä työtoverina hieman hankalasti arvioitavan. Hän ei kerro kaikkea siitä, mitä hän aikoo, suunnittelee ja ajattelee, muille. Valtaa Skorpioni halajaa ja sitä tavoitellessaan hän on viekas ja vaarallinen vastus muille samaan työhön pyrkiville.

Sopivia ammatteja: AY-mies, gynekologi, kirurgi, koulukuraattori, kuvanveistäjä, kätilö, manageri, poliisi, psykiatri, reportteri, rikosetsivä, tutkija.

Skorpioni

Salainen haave ja toive

Skorpioni haluaa olla voittaja!

Raha

Raha ja terveys

Skorpioni voi olla rutiköyhä taikka upporikas, hän ei koskaan jää välimaastoon. Vallanhimossaankin Skorpionilla on aina tiukka moraali, eikä hän koskaan suostu tekemään rahan vuoksi mitään sellaista, mikä sotii hänen periaatteitaan vastaan.

Skorpionille on suotu aika hyvä perusterveys ja hän sairastaa harvoin. Kun sairaus sitten pääsee yllättämään, se useinkin on hieman vakavampaa laatua.

Skorpioni

Skorpionin astronominen kartta vuodelta 1831.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Free Public Domain Illustrations by rawpixel


Skorpioni

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Andrew
Topaasi

Topaasi yllä ja malakiitti alla, ovat Skorpionin kiviä. Topaasi saa nimensä Punaisenmeren saaresta Topazo. Topaaseja on monenvärisiä, kuten sininen topaasi kuvassa, mutta arvokkain topaasi on väriltään punertava. Malakiitti saa nimensä vihreästä väristään, kreikaksi "malche" ja pehmeydestään, kreikaksi "malakos". Pehmeydestään ja arkuudestaan huolimatta malakiitti on hyvin arvostettu koru- ja koristekivi.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva topaasista ja malakiitista - Copyright © Rob Lavinsky


Malakiitti

Viihtyisin ja paras ympäristö

Hämärä ja tunnelmallinen ympäristö, jossa voi syntyä voimakkaita elämyksiä.

Amor

Rakkaus ja erotiikka

Skorpionit omaavat itse maagista vetovoimaa, joten heidän on helppo etsiessään löytää kumppaneita. Skorpioni uskoo ikuiseen ja kauniiseen rakkauteen.

Kaikista horoskooppimerkeistä Skorpioni on yksi voimakkaimmin seksuaalisuuteen altistuneista. Skorpionille seksi on osa ihmisen luonnollista elämää ja sitä harjoitetaan aina, kun siihen tulee tilaisuus. Silti, Skorpionille henkinen yhteys toiseen ihmiseen on tärkeää, eikä lemmenleikkeihin ryhdytä kenen kanssa tahansa.

Skorpionin metalli: plutonium.

Skorpionin numero: yhdeksän.

Skorpionin värit: musta, verenpunainen.

Skorpionin päivä: tiistai.

Skorpionin eläimet ja linnut: skorpioni, susi, pantteri, villisika, kotka, korppikotka, lohikäärme, aarnikotka, feenikslintu.

Hallitseva planeetta: Pluto.

Se on rakkautta Partnerin valintaa horoskooppimerkkien avulla

Seurustelukumppaniaan ja mahdollista tulevaa puolisoaan voi arvioida myös sen mukaan, miten sopiva on toisen osapuolen horoskooppimerkki suhteessa omaan. Jokaiselle horoskooppimerkille löytyvät parhaimmin ja huonoimmin yhteensopivat horoskooppimerkit - kuten myös vastakkainenkin horoskooppimerkki.

Tässä arvioinnissa on syytä muistaa, että yhteensopivuuteen vaikuttavat myös planeettasi ja nouseva merkkisi, sekä eräät muut astrologiset seikat.

Yhteensopivat horoskooppimerkit

Rapu
Neitsyt
Kauris
Kalat

Huonosti sopivat horoskooppimerkit

Leijona
Vesimies

Vastakkainen horoskooppimerkki

Härkä
Grace Kelly

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuvat, Grace Kelly - Copyright © oneredsf1


Monacon ruhtinatar Grace Kelly - Skorpioni - (12. marraskuuta 1929 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat - 14. syyskuuta 1982 Monaco)

Kuuluisiin Skorpioneihin lukeutuu Grace Patricia Kelly, joka oli yhdysvaltalainen näyttelijä ja Monacon ruhtinatar.

Teatterinäyttelijän urasta unelmoinut varakkaan irlantilais-saksalaisen perheen tytär ajautui lopulta Hollywoodin kautta elokuvamaailmaan, ja nousi lyhyellä aikavälillä kauneutensa ja näyttelijälahjojensa ansiosta yhdeksi elokuvahistorian tunnetuimmista näyttelijättäristä.

Ruhtinatar Grace Kelly, prinssi Albertin sekä prinsessa Carolinen ja Stephanien äiti oli aikansa tyyli-ikoni.

Grace Kelly menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa vuonna 1982, ollessaan vain 52-vuotias. Mukana autossa oli Kellyn Stéphanie-tytär, joka kuitenkin selviytyi onnettomuudesta.
Skorpioni

Marie-Antoinette - Skorpioni - (2. marraskuuta 1755 - 16. lokakuuta 1793)

Unkarin ja Böömin prinsessa, Itävallan arkkiherttuatar, Ranskan dauphine ja lopulta kuningatar. Hän oli Itävallan kuningattaren Maria Teresian tytär ja keisari Joosef II:n sisar. Hän oli myös Ranskan kuninkaan Ludvig XVI:n puoliso ja Ludvig XVII:n äiti.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Oh Paris


Skorpioni
Skorpioni

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Kheel Center, Cornell University


Robert F. Kennedy - Skorpioni - (20. marraskuuta 1925 Brookline, Massachusetts, Yhdysvallat - 6. kesäkuuta 1968 Los Angeles, Yhdysvallat)

Hän toimi Yhdysvaltain oikeusministerinä veljensä, presidentti John F. Kennedyn hallituksessa vuosina 1961 - 1964 sekä vuodesta 1965 kuolemaansa saakka New Yorkin senaattorina. Robert Kennedy pyrki Demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi vuoden 1968 vaaleihin. 5. kesäkuuta 1968, kesken kampanjan, Sirhan Sirhan -niminen mies ampui Kennedyä, joka menehtyi saamiinsa vammoihin 25 tuntia myöhemmin.

Skorpioni Tunnettuja Skorpioneja

Ilkka Alanko, Ismo Alanko, Jenni Dahlman, Matti Esko, Janina Frostell, Hjallis Harkimo, Kari Heiskanen, Antti Herlin, Tea Hiilloste, Maarit Hurmerinta, Erja Häkkinen, Jorma Ikävalko, Ilkka Kallio, Pasi Kaunisto, Päivi Kautto-Niemi, Kikka, Laila Kinnunen, Miikka Kiprusoff, Mikko Kivinen, Timo Koivusalo, Marika Krook, Maria Kuusiluoma, Kata Kärkkäinen, Ahti Lampi, Sanna Luostarinen, Laura Malmivaara, Milana Misic, Teuvo Oinas, Tauno Palo, Tauski Peltonen, Aki Parviainen, Emmi Parviainen, Kalle Päätalo. Markus Pöyhönen, Virve Rosti, Simo Salminen, Lenni-Kalle Taipale, Ulla Tapaninen, Kari Tapio, Riitta Uosukainen, Ville Valo, Matti Vanhanen, Maija Vilkkumaa, Martti Wallén, Arvo Ylppö.

Herbert Kitchener, Ted Turner, Bill Gates, Theodore Roosevelt, Charles Manson, Billy Graham, Pablo Picasso, Jonas Salk, Martin Luther, Marie Curie, Hillary Clinton, Calista Flockhart, George Eliot, Pablo Picasso, Leonardo DiCaprio, Jodie Foster, Larry Flynt, Jane Pauley, Dan Rather, Bonnie Raitt, William Crookes, John Rostand, Kevin Kline, Bill Gates, Julia Roberts, Winona Ryder, Rickhard Dreyfuss, Lyle Lovett, Roseanne, Bryan Adams, Sally Field, Maria Schriver, Rickhard Burton, Demi Moore, Neil Young, Whoopi Goldberg, Walesin prinssi Charles, Boutros Boutros Ghali, Danny Devito, Linda Evans, Ted Turner, Robert F. Kennedy, Bo Derek, Goldie Hawn, Jamie Lee Curtis, Marie-Antoinette, Grace Kelly, Boris Becker.

Tunturisusi Designed by Pickapic
Valencia
Valencia - yksi Skorpionin kaupungeista

Yksi Skorpionin kaupungeista on kuvan värikylläinen Valencia - Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki - muut Skorpionin kaupungit ovat Cincinnati Yhdysvalloissa, Liverpool Englannissa ja New Orleans Yhdysvalloissa.
Cincinnati

Cincinnati - yksi Skorpionin kaupungeista.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Jim Maurer


New Orleans - yksi Skorpionin kaupungeista

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © SL Snyder
*** tunturisusi.com linkit ***