Menu
Joulu
Joulukello Prinsessa Ruususen linna Joulutunnelmissa Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Anna Fox
Petteri Punakuono DISNEYLANDIN JOULU

Disneyland virittäytyy jouluisin erityiseen jouluasuun, johon kuuluvat satumaisen kauniit joulukuvaelmat ja -hahmot. Disneyland huvipuistoja on useampia eri puolilla maailmaa. Tällä sivulla kuvat ovat ensimmäisestä ja alkuperäisestä Disneylandista, joka sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Disneyland on yksi Kalifornian suosituimpia turistikohteita. Se sijaitsee Anaheimissa, Los Angelesin Downtownista 43 kilometriä kaakkoon.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva oikealla Copyright Brett Kiger
Disneyn joulu
Disneyn joulu
Enkelten joulumusiikkia Kolme toverusta Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Loren Javier
Vuohi
Enkelten joulumusiikkia Vuohi Disneylandin Joulumaassa Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Anna Fox
Disneyn joulu
Enkelten joulumusiikkia Mikki ja Minni sekä kaunottaret Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Loren Javier
*** tunturisusi.com linkit ***