Menu
Joulu
Joulukello Jouluajan hyväntekeväisyyttä - Operation Christmas Tree Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © USFS Region 5
Joulun lapsia
Joulun lapsia
OPERAATIO JOULUN LAPSI

Operation Christmas Child joulun hyväntekeväisyystapahtuma on järjestetty vuodesta 1993 lähtien. Tässä jouluoperaatiossa on ideana pakata kenkälaatikkoon, taikka kenkälaatikon kokoiseen laatikkoon lahjat. Näitä lahjapaketteja toimitetaan sitten lapsille sinne, missä on puutetta. Valtaisa määrä näitä joululahjoja on toimitettu 130 maassa usein epätoivoisissa oloissa eläville lapsille, joille tämä lahja useinkin on heidän elämänsä ensimmäinen lahja.
Paketti tai rahalahjoitus

Osallistuminen tähän operaatioon on helppoa. Jos ei ehdi itse tekemään pakettia, voi suorittaa myös rahalahjoituksen ja koota paketin virtuaalisesti netissä.

Operaatio Joulun Lapsi
Shoebox Pack Party

Joulupakettien kasaamiseksi järjestetään maailmalla tilaisuuksia, Shoebox Pack Party. Sellainen on menossa kuvassa oikealla, jossa tyttö pakkaa yhtä kenkälaatikkolahjaa kuljetettavaksi aikanaan johonkin päin maailmaa. Myös kaikki muut sivun kuvat ovat näistä pakkauskutsuista.
Party
Joulun lapsia
Shoebox Pack Party Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kaikki sivun kuvat Copyright © Flickr/Bob B. Brown
Joulun lapsia
Joulun lapsia
Joulun lapsia
*** tunturisusi.com linkit ***