Menu
Joulu
Joulukello Mittenwald, Baijeri, Saksan Alpit - joulukuu 2014 Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Andrew
Rothenburg
Rothenburg
Saksan joulu Joulu Saksassa

Rothenburg ob der Tauber - yksi Saksan joulukaupungeista

Rothenburg ob der Tauber on kaupunki Baijerin osavaltiossa, eteläisessä Saksassa. Vuoteen 1803 saakka se oli valtakunnankaupunki. Rothenburg ob der Tauberin keskiaikainen vanhakaupunki on hyvin säilynyt ja sen ansiosta kaupunki on maailmanlaajuisesti tunnettu matkailukohde.

Käthe Wohlfahrt - Saksan joulukauppa

Käthe Wohlfahrt on suuri saksalainen yhtiö ja yritys, joka myy kaikenlaisia jouluun liittyviä tavaroita. Rothenburg ob der Tauberissa sijaitsee Käthe Wohlfahrtin pääpaikka, joulukylä Käthe Wohlfahrt Weihnachtsdorf, jossa on mm. ympäri vuoden aukioleva suuri joulutavaratalo. Joulutavaratalossa on vieraillut jo miljoonia asiakkaita. Sen tavaravalikoimaan kuuluu yli 30 000 erilaista, perinteistä saksalaista joulukoristetta ja -aihetta. Joulukylässä on myös joulumuseo ja jatkuva joulunäyttely.

Rothenburgin lisäksi Käthe Wohlfahrtin pysyvien joulukauppojen kaupunkeja ovat mm. Berliini, Heidelberg, Garmisch ja Nuremberg. Ympäri vuoden auki olevia joulutavarataloja yrityksellä on myös muissakin Euroopan maissa, kuten Belgiassa ja Ranskassa. Tämän lisäksi Käthe Wohlfahrt on jouluaikana mukana kymmenillä Saksan paikkakunnilla, joulutoreilla ja tavarataloissa.

Käthe Wohlfahrt Käthe Wohlfahrt
Käthe Wohlfahrt Käthe Wohlfahrt Joulumuseo

Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuvat yllä ja ylinnä oikealla Copyright © Brian Wiese
*Kuvat oikealla alla - Copyright © Mer
Rothenburg Rothenburg
Rothenburg
Saksan joulu Rothenburg ob der Tauber - Saksan joulukaupunki Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Brian Wiese
Heidelberg
Saksan joulu Heidelberg - Käthe Wohlfahrt

Heidelberg on runsaan 140 000 asukkaan kaupunki Saksan lounaisosassa Baden-Württembergin osavaltiossa Neckarjoen varrella. Entinen ruhtinaallinen residenssikaupunki on myös merkittävä yliopistokaupunki: Heidelbergin yliopisto eli Ruprecht-Karls-Universität on Saksan vanhin yliopisto ja leimaa vahvasti kaupungin elämää. "Romantiikan kaupunkina" tunnettu Heidelberg on myös suosittu matkailukohde. Kaupungin maisemallinen kauneus jokilaaksoineen ja vuorenrinteineen, historiallinen vanhakaupunki ja maalauksellinen linnanraunio vetävät puoleensa runsain määrin turisteja eri puolilta maailmaa. (Kaupunkikuvaukset Tunturisuden joulusivuilla: Wikipedia)
Rothenburg
Joulukello Rothenburg ob der Tauberin joulunukke Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Flickr/Juno @rt
Rothenburg
Joulukello Rothenburg ob der Tauberin joulukuusi Hauskaa joulua Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Flickr/Jaap van't Veen
Joulu
Joulukello Rothenburg ob der Tauber - elokuun tummia sävyjä En etsi valtaa loistoa Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Flickr/N i c o l a
Joulu
Joulukello Rothenburg ob der Tauber - huhtikuun värien iloittelua En etsi valtaa loistoa Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Flickr/Moyan Brenn
*** tunturisusi.com linkit ***