Tunturisuden sivut
Koira on löytänyt kodin

RESCUE - koirat etsivät kotia - kadonneet koirat - löytökoirat - kummikoirat!

Koira on löytänyt kodin

Koira etsii kotia! Lähetänpä kirjepostia itsestäni, jospa minut joku noutaa!

A

Rescue Apula - Annetaan koira! - Auta löytämään hyvä koti koiralle. Selaa ilmoituksia kotia etsivistä koirista ja koiria etsivistä kodeista.
Rescue Auringonkoirat ry - Yhdistyksemme auttaa kodittomia koiria Espanjassa. Etsimme niille adoptiokoteja Suomesta. Toimintamme on pienimuotoista palkatonta vapaaehtoistyötä. Koirien luonteet on arvioitu tarhaolosuhteissa, ja kotona koirat saattavat käyttäytyä hyvinkin erilailla. Koot ovat arvioita, eivät tarkkoja mittauksia. Koirat ovat Asokan ja Cerecon tarhoilla Alicanten lähistöllä. Suurin osa koirista etsii kotia samanaikaisesti myös muista maista. Koirat ovat aakkosjärjestyksessä. (Tällä sivulla aina paljon koiria - esittelyt kuvin)
Rescue Autetaan Eläimiä ry - Lahti - Yhdistys etsii koteja Espanjan ja Romanian kodittomille koirille. Lisäksi yhdistys pyrkkii tarpeen ja voimavarojen puitteissa auttamaan hädänalaisia eläimiä. Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja on pienimuotoista. Yleisessä eläintyössä ja varainhankinnassa toimii Autetaan Eläimiä ry:n nimellä. Koirien maahantuonti- ja adoptioasioissa toimii pääsääntöisesti Adoptiokoirat Suomeen -nimellä.

Koira on löytänyt kodin

B

Rescue Balkanin koirat ry - Balkanin koirat ry on vuonna 2015 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys. Toimimme vapaaehtoisvoimin parantaaksemme kodittomien koirien elinolosuhteita Kosovossa ja Bosniassa. Käytännössä pyrimme avustamaan taloudellisesti keski-Kosovossa sijaitsevaa kunnallista ja pohjois-Bosniassa yksityisessä omistuksessa olevaa koiratarhaa. Keräämme varoja koirien päivittäisiin tarpeisiin ja koiratarhojen kunnostamiseen sekä esimerkiksi lääkkeisiin ja rokotuksiin. Blogistamme voit seurata toimintaamme ja avustuskohteidemme kehittymistä.
Rescue Basset hound rescue - Yhdistys pyrkii huolehtimaan kaikkien uutta kotia tarvitsevien basset houndien väliaikaisesta hoidosta ja etsii niille sopivia uusia koteja.
Rescue Kodittomat Bulgarian Koirat ry - Yhdistyksen toiminta perustuu palkattomaan vapaaehtoistyöhön, jonka ensisijaisena tavoitteena on auttaa kodittomia koiria ja kissoja Bulgariassa.
C

Rescue Costa Blancan Rescuekoirat ry - Tavoitteenamme on jakaa tietoa kodittomien eläinten tilanteesta sekä etsiä kodittomille koirille koteja. Yhdistyksemme tekee yhteistyötä Espanjassa kolmen tarhan kanssa.
D
E

Rescue Eläinhoitola Kotipesä - Kodittomia kissoja ja koiria Kokkolassa.
Rescue Eläinten turvakoti Magenda - Ottaa vastaan ja etsii kodin kaikenlaisille eläimille, kissat, koirat, jyrsijät, hevoset...
Rescue Elämä Koirille ry - Uusi vuonna 2010 rekisteröity yhdistys, jonka tavoite on Venäjän kodittomien koirien auttaminen. Valitettavasti kodittomien eläinten tilanne Venäjällä on hankala ja monimutkainen. On vaikeaa löytää kotia tai edes paikkaa tarhalla jokaiselle eläimelle. Yhdistyksemme toivoo, että yhdessä voimme vaikuttaa kodittomien koirien määrän vähenemiseen ja antaa mahdollisuuden tuntea ihmisen rakkautta, hyväilyä ja huolenpitoa.
Rescue Elämä Koirille ry - Facebook
Rescue Englanninbulldoggi Harrastajat ry - Rescue - Kotia etsivät koirat.
Rescue Espanjan Katukoirat Ry - Yhdistyksemme tarkoituksena on etsiä Suomesta koteja Espanjassa sijaitsevan Triple A:n tarhalla oleville kodittomille koirille. Toimintamme on pienimuotoista ja perustuu vapaaehtoisuuteen.
Rescue Espanjan Koirat - Facebook - SUOMESSA kotia etsiviä koiria.
Rescue Etsijäkoiraliitto Ry - Etsijäkoiraliitto auttaa kaikissa kadonneisiin lemmikkeihin liittyvissä asioissa. Liitto ylläpitää karkulaiset.fi -palvelua, jossa voi maksutta ilmoittaa kadonneista lemmikeistä, niiden näköhavainnoista ja talteenotoista.

Koira on löytänyt kodin
F
G

Rescue Galgos del Fénix Ry - Yhdistys on perustettu keväällä 2014 eläinlääkäri Tanja Hakkaraisen toimesta. Yhdistyksessä toimii pieni mutta motivoitunut ydinjoukko sekä tämän lisäksi suuri määrä toimintaa tukevia ihmisiä joiden sydäntä lähellä ovat Espanjan kaltoinkohdellut galgot. Yhdistyksen tavoitteena on auttaa Espanjan galgoja eli espanjanvinttikoiria erilaisin tavoin. Keskeisiä auttamistapoja tulevat olemaan tavara- ja rahalahjoitukset Espanjassa toimiville galgo-tarhoille, hyväntekeväisyystempaukset, galgojen tilanteesta tiedottaminen sekä galgojen adoptoinnit Suomeen toimien yhteistyössä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja -tarhojen kanssa.
H
I

Rescue Ilmoitusopas.fi - Koirat vailla kotia - nämä ovat myynnissä olevia koiria - hinnaltaan mukana myös hyvin halpoja.
J
Koira on löytänyt kodin

K

Rescue Kalajoen löytöeläintarha - Otamme vastaan löytöeläimiä Kalajoen kaupungin ja Pyhäjoen kunnan alueilta.
Rescue Karkurit - Suomen Löytöeläinapu ry - Kateissa olevia ja löytyneitä lemmikkieläimiä sekä etsintä- ym. ohjeita. Alueena koko Suomi.
Rescue Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry. - Uutta kotia etsivät koirat.
Rescue Kodinvaihtajat Ry - Kodinvaihtajat Ry perustettiin 3.1.2010 auttamaan uutta kotia etsivien lemmikki- ja kotieläinten uudelleensijoituksessa. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin toimialueenaan koko Suomi.
Rescue Kodittomat.info koirat - Kodittomat.info on palvelu, jossa suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten eläimet etsivät uusia koteja. Kodittomat.info -palvelussa on esillä eläinsuojeluyhdistysten hoitokodeissa ja eläintaloissa olevia kodittomia lemmikkejä. Palvelun toiminta-alue on koko Suomi. Palvelussa esillä olevien lemmikkien hoidosta ja uudelleen sijoittamisesta vastaa aina paikallinen eläinsuojeluyhdistys. Vastaavan yhdistyksen tiedot ovat lemmikki-ilmoituksen yhteydessä. Kodittomat.info -palvelu tuo yhteen kodittomat lemmikit ja uudet rakastavat kodit.
Rescue Kodittomat koirat Serbiassa tarvitsevat apuasi! Serbian kodittomat koirat etsivät hyvää kotia ja tukea tarhan elinolojen parantamiseksi. Näillä sivuilla matkustamme serbialaisille koiratarhoille, joiden olosuhteet ovat motivoineet meidät toimimaan - saadaksemme paremman elämän näille koirille joka suhteessa.
Rescue Kodittomien koirien ystävät ry - Facebook
Rescue Koiratarha Kulkuri - Facebook - Vaasan, Mustasaaren, Maalahden, Laihian, Oravaisten, Vöyri-Maksamaan, Vähäkyrön ja Isokyrön virallinen löytöeläinten talteenottopaikka ja hoitola.
Rescue Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry - Kotia etsivät koirat.
Rescue Kyproskoirat ry - Kotia etsivät koirat. Pyrimme saamaan jokaisesta kodittomasta koirasta mahdollisimman paljon tietoa sekä kuvia. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme tarhoilla tutustumassa kotia etsiviin koiriin. Koirien rotuja emme voi kuin arvailla, sillä yleensä kotia etsivissä koirissa voi olla useampaa rotua. Sen vuoksi kodittomasta koirasta voikin löytyä mitä persoonallisempia yksilöitä! Pennuista meidän on hankalampi arvioida kokoa, sillä harvemmin on tietoa pentujen vanhemmista, korkeintaan emästä.

Koira on löytänyt kodin

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä Copyright © Viktor Karppinen


L

Rescue Löytöeläimet kunnittain - Aakkosellinen luettelo.
Rescue Löytöeläintalo - Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen löytöeläimet.
M

Rescue Kennel Mehtäapu - Hoidamme Oulaisten kaupungin ja Merijärven kunnan Eläinsuojelulain mukaiset löytöeläimet.

Koira on löytänyt kodin

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä Copyright © Gordon
N
O
P

Rescue Pelastetaan Koirat ry - Tervetuloa Pelastetaan Koirat ry:n internet- sivustolle! Yhdistys toimii hylättyjen ja kodittomien eläinten hyväksi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pelastetaan Koirat ry:n toimintaideologiaan on aina kuulunut ajatus auttaa siellä missä apua eniten tarvitaan, siellä missä eläinten hätä on suurinta ja missä konkreettinen avun tarve on todellista. Tästä syystä yhdistys on jo pitkään keskittänyt voimavaransa Viroon sekä viime aikoina myös Latviaan ja Romaniaan.
Rescue Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry - Koirat.
Rescue Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry - Yksityiset kodinetsijät - kaneista ja kissoista koiriin.
Rescue Pro Animals Finland PAFi ry - Auttaa projektikohtaisesti yhtä tahoa kerrallaan ja ensimmäinen yhteistyökumppanimme syksystä 2005 saakka on ollut Pro Animals Romania, joka ylläpitää noin 400 kodittoman koiran tarhaa Targu-Jiun kaupungissa. Myös kummikoiratoimintaa. Kummimaksu on 15 euroa/kuukausi ja sillä saamme turvattua päivittäisen ruoan lisäksi esim. kummikoiran säännölliset rokotukset, madotukset ja ulkoloishäädöt.
Q


Koira on löytänyt kodin

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä Copyright © Viktor Karppinen


Koira on löytänyt kodin

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuvat ylimpänä Copyright © Marilou Burleson
*Kuva yllä Copyright © SDOT Photos
*Kuva koiraratsukosta Copyright © Charly W. Karl


KOIRA ON IHMISEN PARAS YSTÄVÄ

Mia Joki

Koira on löytänyt kodin Tervetuloa seuraamaan löytökoirien värikästä elämää! - Koirasivut Mia Joki

R

Rescue Refugio Esperanza - Koirien turvapaikka Espanjassa on suomalaisen pariskunnan, Ataljan ja Leon perustama huhtikuussa 2013. Sen tavoitteena on auttaa pääsääntöisesti Espanjassa kaltoinkohdeltuja galgoja. - Facebook: ESPERANZA - Refugio para perros
Rescue Rekku Rescue ry - Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle. ÄLÄ KOSKAAN ota eläintä pelkästä säälistä tai hetken mielijohteesta, lemmikki saattaa olla perheenjäsen jopa seuraavat 15 vuotta.
Rescue Rescue Me Spain ry - Rescue Me Spain ry:n tarkoitus on etsiä Suomesta koteja Espanjan tarhakoirille. Pyrimme auttamaan koiria myös Espanjassa esim. hoitamalla löytökoiria hoitopaikkoihin mahdollisuuksien mukaan. Osallistumme myös kadonneiden/karanneiden koirien etsintään mahdollisuuksien mukaan. Keskitymme pääasiassa PPP-koiriin (Perros Potencialmente Peligrosos = Mahdollisesti vaaralliset koirat).
Rescue Rescueyhdistys Kulkurit - Rescueyhdistys KULKURIT työskentelee kulkukoira- ja -kissapopulaatioiden vähenemiseksi sekä olemassa olevien eläinten olojen ja kohtelun parantamiseksi muun muassa sterilisaatioprojekteilla ja eläinten adoptoinneilla. Sen lisäksi haluamme vaikuttaa yhteistyömaidemme, Romanian ja Viron, eläinsuojelullisiin asenteisiin esimerkiksi valistustyön avulla. Kaiken toimintamme teemme arvojemme mukaisesti: vastuullisesti, suunnitelmallisesti avoimesti ja kestävän kehityksen keinoin.

Koira on löytänyt kodin
S

Rescue SATHY Rescue Center - Pelastuskoirayksikkö amerikanbulldoggeille, amerikanpitbullterriereille, amerikankääpiöterriereille, vanhaenglanninbulldoggeille, amerikankarvatonterriereille ja patterdalenterriereille eli rekisteröidyille koirille, sekä näiden kaltaisille paperittomille koirille.
Rescue SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry - Vuonna 2001 SEY ja 37 eri puolilla Suomea sijaitsevaa paikallista eläinsuojeluyhdistystä yhdistyivät liitoksi. Vuonna 2010 liitossa on 39 paikallisyhdistystä.
Rescue Siruhaku.fi - Siruhaku.fi on Internetissä toimiva hakupalvelu, jonka avulla lemmikin omistajaan saadaan yhteys heti, kun sirun numero on tiedossa. Palvelu on kaikkien löytöeläinten löytäneiden vapaassa käytössä maksutta 24 tuntia vuorokaudessa.
T

Rescue Tallinnan kaupungin uusi löytöeläinhoitola - Kaikkia eläimiä - myös koiria.
Rescue Suomen Tanskandoggi ry:n rescue - Rescue toimikunnan pääperiaattena on hylättyjen ja eläinrääkkäyksen kohteiksi joutuneiden tanskandoggien pelastaminen ja sijoittaminen pysyviin, vastuunsa tunteviin koteihin.
Rescue Tassutarha - Olet saapunut Nuijamaalla sijaitsevan Tassutarhan kotisivuille. Tassutarhan tiloissa toimii löytöeläinkoti sekä koirahoitola. Hoidamme Etelä-Karjalassa sijaitsevien sopimuskuntiemme löytöeläinten kuljetuksen tarhalle ja huolehdimme eläinten säilytyksestä ja hoidosta 15 vuorokauden ajan. Tämän jälkeen etsimme tarhalle jääneille kesyille ja terveille eläimille uudet hyvät kodit. Tassutarhan sopimuskunnat ovat Lappeenranta, Ylämaa, Joutseno, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari. Huolehdimme myös Imatran alueen löytöeläimistä 1.7.2013 alkaen arkisin klo 16 - 20 ja viikonloppuisin klo 8 - 20.
U
V

Rescue Valkkarirescue - Valkkarirescuen tarkoitus on auttaa valkoisiapaimenkoiria, jotka syystä tai toisesta joutuvat vaihtamaan kotia tai ovat jo mahdollisesti menossa viimeiselle matkalleen.
Rescue Venäjän Katukoirat ry - Venäjän Katukoirat ry:n perusti helmikuussa 2014 kolme eläinrakasta ystävää. Haluamme auttaa venäläisiä katukoiria niin siellä, kuin myös tuomalla heitä tänne Suomeen rakastaviin koteihin. Tuomme koirat Suomeen Maa- ja metsätalousministeriön voimassaolevia maahantuontimääräyksiä noudattaen. - Facebook: Venäjän Katukoirat ry
Rescue Verkkopirkko - annetaan koira! - Hae sivuilla näin: 1) Eläimet 2) Koirat 3) Ilmoitustyyppi: Annetaan. - Verkkopirkossa on yleensä kaiken aikaa annettavia koiria, useitakin yhtä aikaa.
Rescue Viipurin Koirat ry - Viipurin Koirat ry:n on perustanut joukko suomalaisia eläinten ystäviä, vuonna 2006. Yhdistyksemme toimii vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin Viipurin löytökoirien hyväksi. Viipurin Koirat ry avustaa kahta Viipurissa sijaitsevaa koiratarhaa parantamalla koirien elinolosuhteita. Hankimme ja toimitamme koirille jatkuvasti ruokaa, lääkkeitä ja autamme rakentamaan koirille suojia ja turvallisia aitauksia. Tärkeä osa avustustyöstä on myös etsiä Viipurin kodittomille koirille pysyviä koteja Suomesta.
Rescue Viipurin Koirat ry - Suomessa kotia etsivät - Tällä sivulla esittelemme koiria, jotka ovat päässeet Viipurista Suomeen kotihoitajiemme hellään huomaan tai joutuvat syystä tai toisesta vaihtamaan kotiaan. Kaikki sivuilla olevat koirat ovat peräisin Viipurin tarhoilta, ja toivomme uusien loppuelämän kotien löytyvän mahdollisimman pian. Antamalla kodin kodittomalle koiralle Suomesta vapautat kotihoitopaikan seuraavalle Viipurista tuotavalle koiralle! Viipurissa on jatkuvasti koiria, jotka kaipaavat kipeästi pääsyä pois tarhaolosuhteista.
Rescue Viljandin löytöeläintarha - Viro. Viljandi kodutute loomade varjupaik. Löytöeläintarha Viljandi varjupaik sijaitsee Viljandissa, noin 150 kilometrin päässä Tallinnasta.
W
Y


Koira on löytänyt kodin

Jos koira katoaa - etsintäohjeet - jos löydät koiran

Rescue Suomen Kennelliitto: Jos koira katoaa
Rescue Karkurit fi: Kadonneen koiran etsintäohjeet
Rescue Suomen Kennelliitto: Jos löydät koiran


Rescue Sankarikoiria Rin Tin Tinistä Baltoon
Talvimetsässä
Poika ja koira All Rights Reserved
*Kuva yllä - Copyright © Matt Edmondson
Photo used with permission.
*** tunturisusi.com linkit ***