Tunturisuden sivut
Vartalomaalaus

Vartalotaide - Kehotaide - Tatuointi - Lävistykset - Body Art

Ihminen on maalannut taikka muuten koristellut, tatuoinut ja lävistänyt, arpeuttanut taikka rengastanut ihoaan, kasvojaan ja vartaloaan, erilaisista syistä jo tuhansien vuosien ajan. Laajasti ajateltuna vartalotaide pitää sisällään monenlaisia asioita, siihen liittyvät myös käsitetaide ja kuvanveisto.

Etsivä löytää - Kolkuttavalle avataan Vartalotaide - Kehotaide - Tatuointi - Lävistykset - Body Art

Enkeli Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä - Copyright © Christian Leitner

Keijutar
Angel fairy

Keiju Keijut eli keijukaiset

Keijuista varmasti tunnetuin on Peter Pan -teoksessa ensimmäistä kertaa tavattu Helinä-keiju. Keijut ovat olennainen osa satujen maailmaa ja hyvin monet ihmiset pitävät ihan tarpeettomana sellaista tyhmää kysymystä, että onko keijuja olemassa. Sillä tietysti heitä on.

Keiju Etsivä löytää - Kolkuttavalle avataan Keijut, tontut, peikot, noidat, faunit, ballerinat eli baletin keijukaiset - keijukorin pohjalla luurailee luonnollisesti myöskin paholainen

Keiju
Enkelit

Enkelit ja enkelten valtakunta

Sana enkeli (kreik. angelos, lat. angelus, ven. angel) merkitsee sanansaattajaa tai lähettiä. Sana ei ilmaise olemusta ja luontoa vaan virkaa ja tehtävää. Enkelit, jotka kuuluvat näkymättömään eli hengelliseen maailmaan, luotiin ennen ihmistä (1 Moos. 1:1), sillä enkelit lasketaan kirkon opin mukaan kuuluviksi taivaaseen. Enkelit ovat kulkeneet ihmisen mukana koko ihmiskunnan historian ajan. Enkelit suojelevat, auttavat ja lohduttavat. Enkelit tuovat meille välähdyksen näkymättömästä maailmasta, joka on paitsi todellinen, hyvin kaunis.

Etsivä löytää - Kolkuttavalle avataan Enkelit - Enkelten valtakunta


Seireenit ja merenneidot

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright Duchess Flux


Seireenit, merenneidot, vedenneidot

Merenneidot ja seireenit ovat myyttisiä taruolentoja, jotka suuresti muistuttavat toisiaan - tai ovat lopultakin sama olento. Molemmat ovat viekottelevan kauniita ja elävät ja asuvat merillä sekä niiden rannoilla ja saarilla. Antiikin seireenit asuivat Etelä-Italian rannoilla ja saarilla, ja myös jyrkkärinteisen ja korkean Caprin saaren kivisiä reunamia täplittävissä luolissa.

Etsivä löytää - Kolkuttavalle avataan Seireenit - Merenneidot - Vedenneidot
Enkeli
Enkeli Enkeli

Creative Commons: Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Rachel.Adams
*** tunturisusi.com linkit ***