Horoskoopit
Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Pedro Marinello Kairath


Tunturisusi Ylin kuva kokonaisena.

KÄÄRMEENKANTAJA 29.11. - 17.12.

"Onnekas futuristi"

- tulkitsee unia, saa joskus etiäisiä eli aavistuksia tulevista tapahtumista
- vetää puoleensa hyvää onnea
- kekseliäs luonne
- etsii korkeampaa koulutusta tai elämänviisautta
- maine - joko hieno ja ansaittu tai sitten täydellisen väärinymmärryksen seurausta
- suunnittelija ja rakentaja, kurkottelee tähtiin kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti
- intuitiivinen luonne
- onnennumero 12
- herättää kateutta monissa
- lähipiirissä tai suvussa salaisia vihamiehiä
- kaukonäköisyys ja hyvä onni auttavat vaikeista ajoista selviytymistä
- nuorena isän silmäterä
- suosii vahvoja värejä

Käärmeenkantaja

Työ

Työ

Käärmeenkantaja on viisauden ja tiedon etsijä, joten hän useinkin kouluttautuu hyvin. Viisautta ja tietoa omaksuneena hän työpaikallaan on kaikkien kunnioittama ja arvostama, sekä esimiehenä että työtoverina. Tosin, Käärmeenkantajaa kadehditaan joskus, sillä hän tuntuu muista purjehtivan elon merellä aina suotuisien tuulien vauhdittamana. Rauhan ja harmonian etsijänä Käärmeenkantaja ei työyhteisössään alennu koskaan riitelyihin, vaan sovittelee kaikkien kanssa kaiken parhain päin.

Sopivia ammatteja: arkkitehti, kirvesmies, rakennusinsinööri, putkimies, tuotekehittelijä, toimittaja, astronomi, säveltäjä, runoilija, sirkustaiteilija.

Raha

Raha ja terveys

Runoilijaluonteena Käärmeenkantajalla on rahankäytössä mukana terve annos haihattelua. Rahahan on kuitenkin käyttöä varten, sitä tehdään kaiken aikaa lisää, eikä sitä saa kukaan täältä lähtiessään mukaansa.

Koska Käärmeenkantajat elävät varsin korkeaan ikään, niin siitä voidaan päätellä, että heidän yleinen terveystilansa on keskimääräistä parempi. Erityisiä ongelmia Käärmeenkantajilla esiintyy olkapäissä ja selässä, joten raskaiden esineiden nostoja kylmiltään on syytä välttää.

Käärmeenkantaja
Käärmetyttö

Amor Rakkaus ja erotiikka

Perheessään Käärmeenkantajat ovat hyviä vanhempia, ja erityisesti isä on esimerkillisen hyvä perheenpää. Käärmeenkantaja nauttii perhe-elämästä ja haluaa saada paljon lapsia.

Erotiikan kuvioissaan Käärmeenkantajat toimivat ihan siten, kuten kaikki muutkin ihmiset, mutta käyttävät tässäkin hyödykseen mielikuvitusrikkauttaan ja kekseliästä luonnettaan.

Käärmeenkantaja

Käärmeenkantajan symboli.

Käärmeenkantaja

Tunnettuja Käärmeenkantajia

Käärmeenkantaja on niin outo horoskooppimerkki, että olisi väärin puhua "tunnetuista" horoskooppimerkin omaajista, mutta mainitaan pari, joiden syntymäaika on sopiva.

Jean Sibelius, Jane Austen.

Käärmetyttö

Käärmeenkantaja tähdistö

Käärmeenkantaja on tähdistö, joka sijaitsee Herkules-tähdistön alla. Useita pallomaisia tähtijoukkoja sisältävä tähdistö on melko suuri, mutta vaikeasti hahmotettava.

Vaikka ekliptika eli maapallon ratataso kulkeekin Käärmeenkantajan läpi, ei tähdistöä tavanomaisesti ole luettu eläinradan 12 merkin joukkoon.

Käärmeenkantaja on 11. suurin taivaallamme näkyvistä tähdistöistä. Sen kohteista lähimmät meistä sijaitsevat noin 20 valovuoden päässä, etäisimpiin on matkaa yli 400 valovuotta.

Käärmeenkantaja

Jean Sibelius - Käärmeenkantaja - (8. joulukuuta 1865 Hämeenlinna - 20. syyskuuta 1957 Ainola, Järvenpää)

Merkittävin suomalainen säveltäjä, säveltäjämestari, yksi 1900-luvun suurimpia sinfonikkoja. Sibeliuksen varhaistuotannon merkittävin osa koostuu Kalevala-aiheisista sävellyksistä, joista tunnetuimpia ovat ohjelmalliset sävelrunoelmat Satu (1892, 1901), Lemminkäis-sarja (1893 - 1896) sekä Finlandia (1899).