Horoskoopit
Kuva yllä ja mottokuva pikisuperstar - www.freepik.com.

Kaksoset

KAKSOSET 21.5. - 21.6.

"Vaihtelunhaluinen hurmuri"

Kaksosten aforismi: "Päivä ilman naurua on hukkaan heitetty päivä". - Charlie Chaplin

Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta.

Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata.

Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky.

Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle.

Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään.

Monipuolinen, mentaalinen, nokkela, liikkuva, sopeutuva, nuorekas, utelias, tiedottava, tietoa välittävä, vaihteleva, pinnallinen, hetkellinen.

Laatu: Muuttuva.
Elementti: Ilma.
Hallitsijaplaneetta: Merkurius - mytologiassa jumalten sanansaattaja, sama kuin Neitsyellä.

Orvokki

Kaksosen horoskooppikukka on orvokki

Orvokkikasvien sukuun kuuluu 400 - 500 orvokkilajia ja niistä useimmat elävät pohjoisella pallonpuoliskolla. Ne viihtyvät varjoissa ja kosteudessa, puiden ja pensaiden alla. Orvokit on helpointa tunnistaa epäsymmetrisistä, viisiterälehtisistä kukistaan. Suomen luonnossa kasvaa 17 luonnonvaraista orvokkilajia.

Suomen orvokeista suo-orvokki (Viola palustris) on yleinen koko maassa ja se kasvattaa pitkää, maansisäistä rönsyvartta kuin juolavehnä konsanaan. Metsäorvokki (Viola riviniana) on yleinen maamme etelä- ja keskiosien tuoreissa metsissä. Kesän alussa se komeilee kauniin sinisin kukin. Näkyvä kukinta kestää vain parisen viikkoa. Orvokkejamme ovat myös pelto-orvokki, keto-orvokki ja erittäin harvinainen mäkiorvokki, joka on rauhoitettu luonnonsuojelulailla.

Työ

Työ

Kaksonen on rakastettu työtoveri ja mainio työntekijä silloin, kun hän voi oikeassa ympäristössä ja sopivassa työssä toteuttaa itseään. Parhaimmillaan tämä vikkeläliikkeinen ja sujuvasanainen Merkurius-tyyppi on ammateissa, joissa hän voi hyödyntää kielellisiä lahjojaan ja sosiaalisia taitojaan.

Hopeakielisenä myyntimiehenä Kaksonen hurmaa ja myy kuin kultakurkku ja kylvää ympärilleen ideoita markkinavelhojen tapaan. Hän on myös syntyjään sanavalmis reportteri, nopeaotteinen matkaopas tai säihkyvä show-ihminen. Jos Kaksonen ei jostakin syystä jaksa puurtaa työn kimpussa kaiken aikaa, hän käyttää osan ajastaan hyödyllisempään, kuten asioidensa järjestelyyn ja sydämien murskaamiseen. Vaikka Kaksonen on lahjakas, häneltä usein puuttuu kunnianhimoa ja pitkäjänteisyyttä. Tästä syystä hän harvemmin kohoaa yhteiskunnan tikapuilla hyvin korkealle. Kaksonen ei sitä kuitenkaan itse murehdi, sillä hänelle elämä kokemuksineen on tärkeämpää, kuin onnistunut uraputki.

Sopivia ammatteja: esiintyvä taiteilija, kirjailija, lentäjä, lentoemäntä, stuertti, luennoitsija, matkaopas, myyntimies, opettaja, toimittaja.

Kaksoset

Salainen haave ja toive

Kaksoset haluaa olla ihmiskunnan eturintamassa!

Raha

Raha ja terveys

Kaksoselle sopii hyvin vanha kaunis laulu, että tili tuli tili meni, sillä rahat eivät ehdi homehtumaan hänen käsissään. Hän haluaa nauttia ja elää iloisesti ja se taas vaatii huoletonta ja iloista rahankäyttöä. Käteisen puute ei koskaan haittaa Kaksosen tahtia! Visa vinkuu ja lomaluotto paukkuu!

Koska Kaksonen elää kaiken aikaa kiihkeästi ja kuin ylikierroksilla, voivat hänen hermonsa joutua joskus ylirasitukselle.

Kaksoset

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © Andrew

Pelot

Kaksonen pelkää katsoa todellisuutta silmiin sellaisena kuin se on. Myös pitkästyminen ja toimettomuus pelottaa Kaksosta.
Akaatti

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva akaatista - Copyright © Jon Zander

Akaatti

Akaatti on Kaksosten, mutta myös Vaa'an voimakivi. Akaatti on saanut nimensä sisilialaisesta Achates-joesta, joka lienee ollut kiven antiikin aikainen löytöpaikka. Tämän on kuvaillut kreikkalainen filosofi, Aristoteleen oppilas Theofrastos.

Akaatti on raitaista kalsedonia, jossa silloin tällöin on opaaliainesta. Akaatti on yleisnimitys useille kalsedoni-ryhmän kvartseille. Akaatti on kryptokiteisen kvartsin muunnos.

Yksittäisten raitojen väri vaihtelee suuresti. Akaatit voivat olla väriltään mitä erilaisimpia. Yleisiä värejä ovat punertavat, punaiset ja oranssit. Muita värejä ovat ruskea, pinkki, musta ja keltainen.

Akaateissa on väritykseltään myös lattean harmaita, ja vieläpä ilman raitojakin.

Akaatit esiintyvät kuulamaisina ja mantelinmuotoisina kappaleina. Niiden koko vaihtelee muutamasta millistä metreihin.

Akaatti

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva sahatusta akaatista - Copyright © James St. John


Kaksosten kivi akaatti on kvartsin pienikiteinen, usein geodien muodossa esiintyvä läpikuultava raidallinen kalsedonimuunnosmuoto. Akaateista löytyy valikoima eri värejä, joten maallikko ei helposti tunnista tätä kivilajia. Kuvassa on keskeltä kahtia sahattu akaatti, jonka pinta on kiillotettu.

Viihtyisin ja paras ympäristö

Naapureiden seurassa ja kaikkialla siellä, missä ihmiset kokoontuvat juoruilemaan, kuten kirjakaupoissa ja museoissa.

Kaksosen motto

"Kuulutan kaikille oman totuuteni."

Amor Rakkaus ja erotiikka

Rakastetut Kaksosella vaihtuvat tiuhaan tahtiin ja voipa heitä olla yhtä aikaakin useampia. Jos Kaksonen kohtaa hengenheimolaisensa, seuraa siitä päättymätön ilotulitus.

Positiivisuudestaan huolimatta Kaksonen itse on tuulella käyvä, ja siksi hän voi olla parisuhteessa varsin vaikea ja oikullinen. Hän voi hyvin nopeasti ja yllättävästi kyllästyä.

Kaksonen ei ole mestari lämpimän hellyyden ja tulisen romanttisuuden aloilla. Hän pilailee, leikittelee, flirttailee ja on jatkuvasti äänessä lakanoidenkin välissä. Varsinaisesti villiksi Kaksosen saa keltaisella värillä ja mantelin tuoksulla.

Omat

Kaksosten metalli: elohopea.

Kaksosten numero: viisi.

Kaksosten väri: keltainen.

Kaksosten päivä: keskiviikko.

Kaksosten eläimet ja linnut: koira, orava, käärme, papukaija, hemppo, kotka, peippo.

Hallitseva planeetta: Merkurius.

Se on rakkautta Partnerin valintaa horoskooppimerkkien avulla

Seurustelukumppaniaan ja mahdollista tulevaa puolisoaan voi arvioida myös sen mukaan, miten sopiva on toisen osapuolen horoskooppimerkki suhteessa omaan. Jokaiselle horoskooppimerkille löytyvät parhaimmin ja huonoimmin yhteensopivat horoskooppimerkit - kuten myös vastakkainenkin horoskooppimerkki.

Tässä arvioinnissa on syytä muistaa, että yhteensopivuuteen vaikuttavat myös planeettasi ja nouseva merkkisi, sekä eräät muut astrologiset seikat.

Yhteensopivat horoskooppimerkit

Oinas
Leijona
Vaaka
Vesimies

Huonosti sopivat horoskooppimerkit

Neitsyt
Kalat

Vastakkainen horoskooppimerkki

Jousimies

Kaksosnainen

- voi olla uskomattoman arvaamaton ja häilyvä
- osaa räpyttää ripsiään hienon naisellisesti
- ystävänä täydellinen
- ei pysy hiljaa, jos voi puhua
- ei matkusta junalla, jos voi lentää
- hyvin auttavainen
- sielu täynnä ajatuksia ja sydän täynnä haaveita
- häilyväisyydestään huolimatta ajattelija ja tosi viisas
- äitinä iloinen ja naurava, huolehtii lastensa läksyistä mutta ei aina vaatteista

Kaksosmies

- levoton, arvaamaton mielenlaatu
- pitää ihmisistä, miellyttävä keskustelija
- ei omaa omistushalua eikä mustasukkaisuutta
- harrastaa usein irtosuhteita
- antelias, ei juurikaan kerää rahaa
- minne hän ripustaa hattunsa, siellä hän on kuin kotonaan
- käytökseltään eri päivinä erilainen
- osaa sanoa "rakastan sinua" sadalla eri tavalla
- isänä lapsille ystävä mutta ei kurinpitäjä
Anastasia Nikolajevna Romanova

Anastasia Nikolajevna Romanova - Kaksoset - (18.6.1901 - 17.7.1918)

Kuuluisiin Kaksosiin lukeutuu Venäjän suuriruhtinatar, Anastasia Nikolajevna Romanova. Hän oli Venäjän keisari Nikolai II:n ja keisarinna Aleksandran nuorin tytär ja toiseksi nuorin kaikista lapsista, Aleksein jälkeen.

Anastasia oli kaunis ja viehättävä lapsi. Hän oli myös älykäs ja lahjakas. Eräs henkilö totesi, että Anastasialla oli enemmän henkilökohtaista viehätysvoimaa, kuin hän oli koskaan tavannut yhdelläkään lapsella. Anastasia itki harvoin, hänellä oli positiivinen elämänasenne. Kerran hänen tätinsä Olga läimäytti häntä jonkin kujeen päälle poskelle. Eipä Anastasia silloinkaan itkenyt, vaan juoksi kasvot tulipunaisina ja ääntäkään päästämättä omiin oloihinsa, pois typerästi käyttäytyneen tätinsä läheltä.

Käytökseltään Anastasia oli oikea villikko ja tuhmurityttö, pikkupaholainen, poikatyttö ja kauhea lapsi, enfant terrible. Hän rikkoi toistuvasti kaikki mahdolliset asetetut taikka kuvitellut rajat. Hän oli hyvin omapäinen. Hän oli viisas, mutta samalla viekas ja osasi luiskauttaa läpi oman tahtonsa, ennen kuin kukaan oikein huomasikaan, mitä tapahtui. Kaikenlaisten kepposten suunnittelu oli jo pienestä pitäen hänestä hyvin hauskaa ja myöhemmin hän sai kepposiinsa mukaan perintöruhtinaankin.

Anastasia kompastutteli palvelijoita virittelemiinsä ansoihin ja kipusi joskus korkealle puuhun, eikä suostunut tulemaan maaniteltunakaan alas. Anastasiakin oli ominut isänsä tarkan kyvyn huomioida ja arvioida muita ihmisiä, mutta hän toi sen julki omalla tavallaan. Hän huomasi kaikista ihmisistä näiden hassut piirteet, ja oli erittäin taitava matkimaan niitä.

Erään kerran päivällisillä, joilla oli korkea-arvoisia vieraita, kuten kenraaleja ja amiraaleja, vieraat alkoivat käyttäytyä varsin vaikeasti. Syyksi selvisi se, että pöydän alla, pöytäliinan suojaamassa piilossa konttaili nelivuotias Anastasia, nipistelemässä vieraiden jalkoja. Tsaari huomasi pienen syyllisen, veti hänet pellavatukasta esille ja tyttöä toruttiin ankarasti.

Näistä tohuistaan Anastasia sai kotonaan toistuvasti erilaisia kurinpidollisia, lempeitä rangaistuksia, jotka vain kiihdyttivät hänen intoaan. Hänen sanottiin tuhmuudessa ja kepposten keksimisessä olleen luontainen nero.

Venäjän viimeinen tsaari Nikolai II, hänen vaimonsa ja heidän viisi lastaan surmattiin Jekaterinburgissa heinäkuun 17. päivän vastaisena yönä vuonna 1918.

Tunturisusi Nikolai II ja perhe.

Kaksonen

Clint Eastwood - Kaksonen - (s. 31. toukokuuta 1930 San Francisco)

Yhdysvaltalainen, neljällä Oscarilla palkittu näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Hän on uransa aikana näytellyt noin 80 elokuvassa. Westernien voittamaton supertähti.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © James Vaughan


Kaksonen

Julija Lipnitskaja - Kaksonen - (s. 5. kesäkuuta 1998 Jekaterinburg)

Venäläinen taitoluistelija, Euroopan-mestari, MM-kisojen hopeamitalisti ja olympiavoittaja.

Kaksonen

Marilyn Monroe - Kaksonen - (1. kesäkuuta 1926 Los Angeles, Kalifornia - 5. elokuuta 1962 Los Angeles, Kalifornia)

Yhdysvaltalainen filmitähti, yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista näyttelijöistä. Hänen elokuviaan olivat sellaiset, kuin Herrat pitävät vaaleaveriköistä, Kuinka miljonääri naidaan, Piukat paikat ja Kesäleski.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä Copyright © 1950sUnlimited
*Kuva alla Copyright © oneredsf1


Härkä

Sarah Blanche Sweet - Kaksonen - (18.6.1896 - 6.9.1986)

Yhdysvaltalainen mykkäfilmiaikakauden filmitähti.

Kaksoset Tunnettuja Kaksosia

Eeva Ahtisaari, Pentti Arajärvi, Viivi Avellan, Marco Bjurström, Arto Bryggare, Stig Fransman, Kristiina Halkola, Kristiina Halttu, Satu Hassi, Laila Hietamies, Raimo Ilaskivi, Kisu Jernström, Paula Koivuniemi, Lea Laven, Marika Makaroff, Georg Malmsten, Carl Gustaf Emil Mannerheim, Juhani Markola, Anne Mattila, Timo T.A. Mikkonen, Mike Monroe, Paavo Nurmi, Ritva Oksanen, Ville Peltonen, Pirkka Pekka Petelius, Sani, Pekka Sauri, Eva-Riitta Siitonen, Tarja Smura, Juhani Tamminen, Janne Tulkki, Ben Zyskowicz.

Anastasia Nikolajevna Romanova, Che Guevara, Sandra Bernhard, Miles Davis, kuningatar Victoria, Bill Moyers, Alanis Morissette, Clint Eastwood, Joe Namath, Bob Hope, John F. Kennedy, Jack London, Conan Doyle, Jules Verne, Naomi Cambell, Joan Collins, Bob Dylan, Priscilla Presley, Brooke Shields, ruhtinas Rainer, Marilyn Monroe, Alanis Morissette, Tony Curtis, Marky Mark, Björn Borg, Prince, Liam Neeson, Michael J. Fox, Elisabeth Hurley, George Bush (vanhempi), Tim Allen, Steffi Graf, Boy George, Courtney Cox, Helen Hunt, Barry Manilow, Dean Martin, Nicole Kidman.

Tunturisusi Designed by Pickapic
San francisco

San Francisco - yksi Kaksosten kaupungeista

Yksi Kaksosten kaupungeista on San Francisco - Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa sijaitseva kaupunki - muut Kaksosen kaupungit ovat Brugge Belgiassa, Cordoba Espanjassa ja Lontoo Englannissa.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Alexander Komlik


Brugge

Brugge - yksi Kaksosten kaupungeista

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © faungg's photos


Cordoba

Cordoba - yksi Kaksosten kaupungeista

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Tony Hisgett


Lontoo

Lontoo - yksi Kaksosten kaupungeista

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright © Andrew Stawarz