Horoskoopit

Astrologia ja horoskoopit - kirjallisuus A - O

Aakkosjärjestys kirjojen nimien mukaan.

9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia - Kirsi Lohtaja, Valmiixi 2014. - 9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia on toinen vuosituhansia vanhoista itämaisen astrologian muodoista. Se on vanhempi kuin BaZi, josta tunnetaan yleisimmin 12 eläintä ja viisi elementtiä.

9 Ki -Astrologia on tapa hahmottaa energioita. Sen perustana on Viiden Elementin Teoria yhdistettynä psykologiaan ja filosofiaan. Viisi elementtiä ovat Tuli, Maa, Metalli, Vesi ja Puu. Elämässä vaikuttavat myös kaiken elämän perusaine Ki (tai Qi tai Chi) eli energia sekä Yin ja Yang, toisiaan täydentävät vastakkaiset perusvoimat.

Kiinalaisen ajattelun mukaan ihminen ja luonto ovat suuri yhteenkuuluva kokonaisuus. Tämä ajattelu on myös osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota sekä fengshuita. 9 Ki -Astrologiassa on lisäksi yhteneväisyyksiä numerologiaan.

Perinteinen kiinalainen lääketiede ja akupunktio tasapainottavat ja hoitavat ihmisen energioita. Fengshui tekee saman kodille, pihalle ja työympäristölle. Mentäessä syvemmälle fengshuin maailmaan mukaan voidaan liittää astrologia. Numerologian tavoin se valaisee ihmisen perusluonnetta, sen vahvuuksia ja haasteita.

9 Ki -Astrologia kertoo luonteesi vahvuuksien ja haasteiden lisäksi tunne-elämästäsi ja tavastasi reagoida stressiin ja kriisitilanteisiin. Samalla pääset pohtimaan syvemmin suhtautumistasi tunteisiin, seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen. Tämä kirja auttaa sinua kohtaamaan mahdollisia elämäsi haasteita opastaen tasapainoisempaan elämään ja parisuhteeseen.

Opit laskemaan kirjan avulla syntymäpäivämäärään pohjautuvat 9 Ki -luvut sekä tekemään tulkintoja. Näin opit ymmärtämään paremmin läheisiäsikin. Opit myös analysoimaan eri elementtien välisiä suhteita.

Lisäksi pääset vuoden ja ajanjakson energian kautta tarkastelemaan elämän ikäkausia ja eri ajanjaksoihin sisältyviä odotuksia, haasteita ja mahdollisuuksia. Saat myös vinkkejä hyvän terveyden ylläpitoon ja kotisi järjestämiseen.

Ahaa... ASTROLOGIAA - Tähtitaivaallisia näkemyksiä luonteista - Susanna Kauppinen, Positiivarit 2008. - Kirja ei käy läpi horoskooppien luonteenpiirteitä ja lempivärejä vaan kirja koostuu erilaisista askareista, osa jokapäiväisiä, osa vähän erikoisempia, ja miten mikäkin horoskooppimerkki hoitaisi homman. Kirjasta löytyy myös jokaiselle horoskoopille esimerkiksi oma pesuaine ja sopivin käyttötapa historiallisen kuuluisille sukkahousuille.

Ajattomat arkkityypit - Marja-Liisa Niemi-Mattila, WSOY 2004. - Oletko viettelevä Afrodite, ylväs Hera, äidillinen Demeter, tyttömäinen Kore, pätevä Pallas Athene, henkevä Hestia vai vahva Artemis?

Kirja esittelee seitsemän Kreikan mytologian mukaista naisarkkityyppiä. Heidän vahvuutensa, heikkoutensa ja kohtalonsa käydään yksityiskohtaisesti läpi valaisevien esimerkkitapauksien tukemina. Kuvauksissa on tavoitettu erinomaisesti jumalhahmojen alkuperäinen olemus, se, joka vielä tänäkin päivänä vaikuttaa nykynaisen rooleihin ja asemaan. Tunnistatko heistä itsesi? Näetkö omat piirteesi, huomaatko yhtymäkohdat elämääsi?

Tietoa ja oivalluksia tarjoavassa kirjassa tarkastellaan lisäksi arkkityyppien yhteyksiä astrologiaan. Henkilökohtainen syntymäkartta voi antaa viitteitä siitä, mitä arkkityyppisiä teemoja ihminen on altis toteuttamaan elämässään.

Taidokkaasti eri aikakausissa ja kulttuureissa risteilevä teos vie meidät seikkailulle arkkityyppien ja myyttien kiehtovaan maailmaan ja auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja toisiamme paremmin.

Annan uusi horoskooppikirja - King Teri, Anna-lehti 1988.

Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen - Helena Biehl, suom. Hanna Arvonen, HarperCollins Nordic AB 2017. - Saavuta tavoitteesi elämässäsi tähtien avulla! Rikkaampi elämä, enemmän energiaa ja aivan uusi työura. Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen on moderni astrologian menestyskäsikirja kaikille, jotka haluavat saada elämästään enemmän irti.

Lue kuinka tähtimerkit vaikuttavat arkeemme ja työelämäämme, mitkä taivaankappaleet antavat potkua työuralle ja milloin tähtien mukaan on oikea ja väärä aika ottaa se iso askel. Kirjailija Helena Biehl selittää konkreettisella tavalla kuinka parhaiten hyödyntää uudenkuun voima, auringon voimakkaat energiat, Marsin aloitekyky ja onni, mutta myös mitä pitää välttää kun Merkurius loitontuu ja mitä odottaaa kun Saturnus ohittaa tähtimerkit. Hän kertoo myös omasta elämästään ja antaa henkilökohtaisia esimerkkejä siitä miten on käyttänyt astrologiaa saavuttaakseen omia tavoitteitaan. Kirja sisältää inspiraation lisäksi neuvoja, vinkkejä ja listoja siitä milloin eri taivaankappaleet vaikuttavat meihin eri tavoilla – vuoteen 204X asti!

Astrologia : Horoskoopin tulkinnan perusteita - Markku Manninen, Pirkanmaan Kirjapaino ja Lehtikustannus Oy 1987. - Kirja astrologian peruskysymyksistä.

Tämä kirja pyrkii täyttämään kahdenlaisia astrologisia tarpeita. Ensinnäkin siinä keskitytään teoriaan ja metafysiikkaan, siihen mikä voisi olla astrologian toimintaperiaate. Tarkastelun kohteena ovat erilaiset selitysmallit, ja myös tieteen esittämää kritiikkiä käydään läpi.

Toiseksi kirja keskittyy tulkinnallisiin seikkoihin. Painopiste on huoneissa ja Kuun vaiheissa. Tarkoituksena on valaista astrologista ajatelutapaa — ei niinkään tarjota valmiita reseptejä, joita pitäisi sokeasti noudattaa. Astrologiaa opeteltaessa on tärkeätä oppia tuottamaan omia tulkintoja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Teoksen kunnianhimoisena päämääränä on siirtää astrologiaa rasittanut tähdistäennustamisen leima historiaan.

Astrologia

Astrologia - Paul von Gerich (1873 - 1951), alkulauseen kirjoittanut Knut Tallqvist, Otava 1925, Delfiini kirjat 1990. - Esipuheen mukaan astrologia perehdyttää myös tähtitieteeseen ja saattaa tuntemaan korkeammat voimat valtijoikseen, vaikka ei oppilauselmiin uskoisikaan. - Paul von Gerichin Astrologia on tieteelliset mitat täyttävä astrologian oppikirja. Gerich laati teoksensa aikana, jolloin astrologien käytössä ei ollut nykyaikaisia apuvälineitä. Astrologia sisältää perusteellisen selostuksen tähtikartan laskennallisista perusteista, pallotrigonometriasta, syntymäajan tarkistuksesta jne. Erityistä painoa Gerich on pannut nousevalle merkille eli askendentille. Tulkintaosan hän on laatinut huolella, ja tarkat laskentaohjeet asiantuntija voi huoletta syöttää vaikka omalle tietokoneelleen.

Astrologia - Roy Gillett, suom. Anuirmeli Sallamo-Lavi ja Johanna Karpov, Gummerus 2012. - Avaa astrologian salat!

Tämä kattava teos vilkaisee ensin astrologian historiaan antiikista nykyaikaan ja selittää sitten selkeästi kaikki astrologian peruskäsitteet: tähtimerkit, huoneet, planeetat ja aspektit. Ota selvää, miten ne vaikuttavat persoonallisuuteesi, luontaisiin taipumuksiisi tai arjessa syntyviin ristiriitoihin!

Tärkein asia astrologisen profiilin laatimisessa on syntymäkartta. Syntymäkarttoja voi tehdä myös esimerkiksi avioliiton solmimisen hetkelle tai muulle merkittävälle tapahtumalle. Lataa oma syntymäkarttasi internetistä ja opettele tulkitsemaan se tämän kirjan avulla. Oppimisen apuna kirjassa tulkitaan 13 erilaisen kuuluisuuden syntymäkartat, henkilöitä on prinsessa Dianasta aina da Vinciin.

Astrologiaa aloittelijoille - Maarit Laurento, Astro Bar Productions 2011. - Astrologiaa aloittelijoille on astrologian perusteiden oppikirja ja käytännön opas.

Kirja esittelee astrologisen analyysin laatimiseksi menetelmän ja opastaa alusta loppuun, miten ja missä järjestyksessä analyysissa edetään sekä minkälaisia välineitä peruskartan tulkinnan laatimista varten tarvitaan. Kirja tutustuttaa lukijan viiteen osa-alueeseen: kartan yleiskuvaan, horoskooppimerkkeihin, planeettoihin, huoneisiin ja aspekteihin, sekä siihen, mitä kussakin osiossa tulee ottaa huomioon, jotta saadaan onnistunut tulkinnan lopputulos.

Lukijalle selitetään yksityiskohtaisesti, miten kartan teknisestä analyysivaiheesta edetään synteesivaiheen kautta varsinaiseen tulkintaan. Kirjassa on runsaasti karttoja sekä astrologisia symboleita ja terminologiaa, joiden merkitykset selitetään ja avataan.

Astrologiaa kaikille - Alan Leo, Biokustannus 2000.

Astrologiaa Kuun merkeissä - Rakastavaisten käsikirja

Kuva Antikvariaatti Punaparta.

Astrologiaa Kuun merkeissä - Rakastavaisten käsikirja - Carole Golder, WSOY 1996. - Tässä kirjassa aiheena on kuumerkkien luonne ja se, miten Kuu niihin vaikuttaa, mutta lisäksi kirjoittaja käsittelee tunne-elämää, ammattia, perhettä, ystäviä ja tietenkin kuurakkautta. Golder antaa lopuksi myös vinkkejä, miten kuurakastetun saa pidetyksi rinnallaan…

Kirja lupaa, että sen avulla pääsee kosketuksiin minuutensa todellisen tunnepuolen kanssa. Kirja myös osoittaa, miten kuumerkki on yhtä tärkeä kuin aurinkomerkki etenkin rakkaussuhteissa. Kuurakkaudessa on kysymys kuuvaiston salaisen voiman kaikinpuolisesta hyödyntämisestä, mitä kirjoittaja suosittelee.

Astrologiaa : Planeettavaikutukset - Bessie Leo, Biokustannus Oy 2007. - Kirjassa käsitellään seuraavia astrologian perusasioita: Planeettavaikutukset. Karma. Mikä on kohtalo? Tähtien hallitseminen. Käytännön astrologiaa.

Astrologiaa rakastavaisille - Mitä tähdet kertovat rakkauselämästä - Noè Winfried, suom. Sari-Anne Ahvonen, Karisto 1998.

Astrologiaa sinulle - Seppo Tanhua, Gummerus 1992. - Millainen on miehesi? Vaimosi? Rakastettusi? Lapsesi? Laadi oma horoskooppisi!

Astrologiaa työn merkeissä : pomot ja alaiset astrologisina luonnetyyppeinä - Michelle Kare'n, WSOY 2000.

Astrologia ja erotiikka. Eläinradan merkkien rakkauselämä ja yhteensopivuus - Judi Jacobs, suom. Terhi Leskinen, Kustannus-Mäkelä Oy 1999.

Astrologia : käytä tähtiä oman tulevaisuutesi kirjoittamiseen - Carolyne Faulkner, suom. Tapani Lahtinen, Readme.fi 2018. - Kenenkään tulevaisuutta ei ole kirjoitettu tähtiin, mutta voimme käyttää tähtiä oman tulevaisuutemme kirjoittamiseen.Ihminen on tutkinut yötaivasta tuhansien vuosien ajan etsiessään vastauksia elämän ongelmiin. Nykyisin vastausten etsiminen astrologian keinoin on kaukana sanomalehtien horoskoopeista ja povaamisesta. Sen sijaan siinä käytetään muinaista astrologista viisautta antamaan parempi ymmärrys vaihtoehdoistamme ja itsestämme. Kyseessä ei ole lukkoon lyöty kuvaus persoonallisuudesta ja kohtalosta, vaan yksilön asetta-minen päätöksenteon ytimeen.

Carolyne Faulkner tarjoaa selkeät ja yksinkertaiset ohjeet oman elämän kaikkien aspektien hallintaan astrologisen syntymäkartan avulla.

Opas nykyaikaiseen astrologiaan - Opi tulkitsemaan tähtiä - Käytä tähtiä oman tulevaisuutesi kirjoittamiseen - Selkeytä elämääsi.

Astrologian historia - Raimo Nikula, RAN 1993.

Astrologian ihmiskuva

Kuva Antikvariaatti Punaparta.

Astrologian ihmiskuva - Raimo Nikula, Karisto 1987. - Astrologian ihmiskuva on alan suomalainen perusteos, samalla kertaa käsikirja ja johdatus astrologiseen ihmistuntemukseen. Se johdattaa suoraan alan perustietoihin ja tulkinnan lähtökohtiin. Kirja soveltuu niin aloittelevalle astrologian harrastajalle kuin astrologian perustiedot jo hankkineelle. Kirjassa on varsin kattavat selitykset muun muassa kaikista tähtimerkeistä, astrologisista huoneista, planeetoista ja niiden sijainnista eri tähtimerkeissä ja huoneissa sekä Askendentin eli Nousevan merkin ja Deskedentin eli Laskevan merkin merkityksestä ja Kuun solmuista. Tämä kirjan osittain uudistettu laitos sisältää myös kattavan astrologisen sanaston sekä katsauksen Kheironin mytologiaan ja tulkintaan tähtikartalla.

Astrologia ja Henkinen tie - pyhiinvaellus tähtien valossa - Erkki Lehtiranta, Smiling Stars 2008. - Tuotesarja: Mestari Hilarionin viisautta 2. Kirjan keskeinen ajatus on johdattaa lukija astrologian ja Henkisen Tien kohtaamispisteeseen. Mukana on paljon uutta, raikasta ja puhuttelevaa tietoa siitä, kuinka astrologiset syklit ja energiat on kudottu elämämme orkestraatioon, elämänsuunnitelmaamme. Kirjassa käsitellään Mestari Hilarionin antaman tiedon valossa henkisen astrologian keskeisiä tekijöitä, periaatteita ja lainalaisuuksia. Kirja on tarkoitettu kaikille astrologiasta ja henkisyydestä kiinnostuneille - jotka haluavat kulkea viisaasti tähtien valossa. Astrologia ja Henkinen Tie on lähes 300 sivun mittainen tutkimusmatka ihmeistä suurimpaan - ihmiseen itseensä!

Astrologia ja hyvinvointi : löydä omat menestyskoodisi - Erkki Lehtiranta, Viisas Elämä 2017. - Tervetuloa henkisen tähtitaivaan aarteistoon. Tässä kirjassa Erkki Lehtirannan astrologinen avaruusluotain tutkii ihmisen ja kosmoksen suhdetta, ajan vaihtuvia laatuja ja henkisiä kasvupisteitämme. Kirjasta löydät tunnetun ammattiastrologin vuosikymmenten työn hedelmiä - valmiiksi poimittuina.

Teos vie sinut matkalle astrologian ja hyvinvoinnin tärkeään yhtälöön ja auttaa sinua ymmärtämään omia menestyskoodejasi. Tarkastelussa on tuttujen teemojen lisäksi monia uusia näkökulmia, jotka helpottavat haasteiden ja vaihtuvien elämänilmiöiden kohtaamisessa.

Kirjan 36 esimerkkikarttaa auttavat näkemään, miten erilaiset planetaariset kuviot heijastuvat yksilöiden elämään ruohonjuuritasolla. Mukana on monia tunnettuja historiallisia ja oman aikamme hahmoja. Teos on tarkoitettu sinulle, joka haluat hyödyntää tähtien viisautta omassa hyvinvoinnissasi.

FM Erkki Lehtiranta on työskennellyt astrologian parissa lähes 40 vuoden ajan ja toiminut muun muassa Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lehtiranta on kirjoittanut 12 teosta, joista Astrologia ja Henkinen Tie (2008) sekä Sven Stenbergin kanssa kirjoitettu Astrologiset syklit ja elämänhallinta (2010) ovat tuoneet astrologialle paljon uusia ystäviä.

Astrologian järjellinen perusta - Alfred H. Barley, Biokustannus 2018. Ensimmäinen suomenkielinen laitos 1906. - Astrologian perusasiat. Aurinko, Kuu ja planeetat. Eläinrata. Horoskoopin kaksitoista huonetta. Planeettojen nimien suhde mytologiaan Planeettojen symboliikan alkuperä. Luonteen suhde kohtaloon. Ennustamisen ja astrologian ero. Horoskooppi ja ihminen ym.

Astrologian käsikirja - Juhani Nummela, WSOY 1989.

Astrologian käsikirja - Julia Parker, suom. Riitta Immonen, Kirjayhtymä 1980.

Astrologian maailma

Astrologian maailma - Lars Johansson, WSOY 1984.

Astrologian opas - Emil Kaarna.

Astrologian opas - Johanna Karpov, Basam Books cop. 2013. - Astrologian opas on selkeä ja helposti omaksuttava opas astrologian maailmaan ja astrologisen kartan tulkintaan. Kirjan alkupuoliskolla tutustut astrologisen kartan rakenteisiin, siihen, mistä tekijöistä ja miten astrologinen kartta koostuu. Tämän jälkeen opit kartan eri osa-alueet: eläinradan merkit, planeetat, niiden toimintamallit, huoneet sekä kuunvaiheen. Lisäksi kirjassa on tarkasteltu progressiivisen Kuun merkkiä, vaihetta ja huonesijainteja. Kirjan lopussa opetellaan tulkitsemaan astrologista karttaa selkeiden ja havainnollistavien esimerkkien avulla. Läpi kirjan seikkailee fiktiivinen Elli Esimerkki, jonka kartan avulla havainnollistetaan astrologista tulkintaa. Astrologian opas sopii sekä itseopiskeluun että kurssikirjaksi. Kirjan lukemisen ohelle voit tilata oman astrologisen peruskarttasi, progressiivisen Kuun listauksen ja astrokiekon (esitelty kirjan lopussa).

Astrologian sisäpiiri: Aurinko, Merkurius ja Venus - Raimo Nikula, Unio Mystica 2005.

Astrologian viestit : uusi vitalismi ja sen merkitys tulevaisuudellemme - Peter Roberts, suom. Kerbo Kallonen, Pirkanmaan Kirjapaino ja Lehtikustannus 1994. - Astrologian viestit pyrkii selittämään, millä keinoin planeetat pystyvät määräämään synnynnäiset persoonallisuuspiirteemme ja taipumuksemme. Professori Roberts kertoo mm. Michael Gauquelin mittavista tilastollisista tutkimuksista joiden tulkinta osoittaa että planeetoilla todella on vaikutusta. Kirjassa esitellään myös uusvitalismin teoria, joka selittää käytännöllisesti kaikki astrologiaa tukevat todisteet.

Astrologia : syntymähoroskoopin tulkitsemisopas - Artemajos, Biokustannus 2007. - Muutama sana astrologiasta - Perustietoa eläinratamerkeistä - Planeettojen vaikutus - Nouseva ja hallitseva planeetta - Horoskoopin huoneet - Planeettojen vaikutus huoneissa - Planeettojen keskinäiset aspektit syntymähoroskoopissa.

Astrologia uusiksi : horoskoopit tähdistöjen mukaan - Panu Myllyniemi, Tammi 2002. - Astrologian tutkija ja konsultti Panu Myllyniemi: "Koska astrologiset karttani perustuvat tähtitaivaan todelliseen tilanteeseen, olen sijoittanut eläinradalle myös astrologiassa aiemmin sivuutetun kolmannentoista tähtimerkin, käärmeenkantajan."

Astrologinen syntymäpäiväkirja - Tuula Laurila, Karisto 1991.

Astrologinen tähtitulkki - Sven Stenberg, S.ASTROTULKINTA 1983.

Astrologiset syklit ja elämänhallinta - elämän tähtihetket syklien valossa - Sven Stenberg, Erkki Lehtiranta, Smiling Stars 2010. - Astrologiset syklit ja elämänhallinta on syntynyt kahden ammattiastrologin kokemusten, pohdinnan ja yhteistyön tuloksena. Sven Stenbergillä ja Erkki Lehtirannalla on yhteensä reilun puolen vuosisadan työsarka astrologian parissa, ja nyt he jakavat pitkän kokemuksensa hedelmiä astrologisten syklien olemuksesta. Kirja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja merkityksestä osana elämänhallintaa.

Astrologia on syklien tiedettä ja taidetta. Astrologiset syklit antavat meille tietoa elämän itsensä luonteesta ja rytmiikasta. Ne lisäävät myös itsetuntemustamme. Maallinen kulkumme helpottuu, kun tunnemme taivaalliset askelmerkit. Kirjasta löydät oman ikäkautesi syklit, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt!

Maailmankaikkeus puhuu syklien kieltä ja voimme niiden avulla oppia ymmärtämään elämän kosmisia sydämenlyöntejä. Se, joka tuntee syklit, voi saada menestyksen avaimet elämäänsä - myös syvällisemmässä henkisessä merkityksessä.

Atsteekkien astrologia : johdanto - Michael Colmer, suom. Johanna Tapio, Karisto 1996.

Aurinko- ja kuumerkkikirjasto - Julia Parker, Sanomaprint 1993. - Kullekin horoskooppimerkille oma kirjansa.

Aurinkomerkit - Linda Goodman, Bernce 1986, useita julkaisuvuosia. Miten todella opit tuntemaan aviopuolisosi, lapsesi, ystäväsi, johtajasi, työntekijäsi, itsesi, astrologian avulla. - Aurinkomerkit on selkeä, helppolukuinen, valloittavan hauska ja osuvan humoristinen teos jokaiselle astrologiaa ja horoskooppeja harrastavalle.

Kaikki kaksitoista aurinkomerkkiä on käsitelty omana kokonaisuutenaan. Jokaisen aurinkomerkkijakson lopussa on lueteltu tämän kuvion merkeissä syntyneitä kuuluisuuksia. Tämä kirja oli aikoinaan maailman myydyin horoskooppikirja, jota myytiin 3 miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Elämänkaariastrologiaa : opi tulkitsemaan transiitteja - Maarit Laurento, Astro Bar Productions 2015. - Elämänkaariastrologiaa - Opi tulkitsemaan transiitteja on oppikirja ajasta sekä siitä, miten aikaa voi yksilöllisesti analysoida, ymmärtää ja prosessoida. Kirja soveltuu sekä itseopiskeluun että kurssimateriaaliksi.

Kirjan menetelmät opettavat tulkitsemaan kokemuksellista aikaa elämänkaaren ikäkausitaitteiden ja elämänkulun henkilökohtaisten valintojen näkökulmasta.

Maarit Laurento on kehittänyt asiakastyössään vuodesta 1997 lähtien astrologisia aikavalmennusmenetelmiä, joiden tavoitteina ovat käytännöllisyys ja hyödyllisyys. Kirjassa esitellään menetelmien perusteita eri elämäntilanteissa. Tervetuloa kokemukselliselle aikamatkalle omaan elämääsi.

Sarjassa on aiemmin ilmestynyt Astrologiaa aloittelijoille - Opi tekemään tulkinta.

Eroottinen astrologia - Olivia, suom. Taija Mård, Karisto 1997. - Kirja kertoo horoskooppimerkeittäin, miten voit miellyttää partneriasi seksuaalisesti. Teos opastaa askel askeleelta kohti yhä tyydyttävämpää seksi-elämää. Jokaiselle merkille löytyy omat lähestymistapansa erotiikan mystisessä maailmassa. Kirjassa kerrotaan myös mitkä ruuat ja yrtit stimuloivat kutakin merkkiä. Yksinkertaisten ja helppojen vihjeiden avulla saat uutta potkua parisuhteeseesi, tai onnistut paremmin valloittamaan ihastuksesi.

Feng shui -astrologia - Simon Brown, suom. Teija Niemi, WSOY 1999. - Myös yhdeksän kin astrologia nimellä tunnettu feng shui astrologia on eräs maailman vanhimpia astrologian muotoja. Sen pohjana on ajatus maailmankaikkeudessa jatkuvasti liikkeellä olevasta energiasta, kistä. Planeettojen asemat saavat aikaan energioita, ja näiden laatu syntymähetkenämme muovaa persoonaamme. Elämämme aikana henkilökohtainen energia sekoittuu useisiin erilaisiin energia lajeihin ja tämä kirja kertoo mitä ne ovat, miten aika ja ilman suunnat niihin vaikuttavat, ja miten nämä energiat vaikuttavat meihin. Kirjassa on paljon taulukkomaisessa muodossa olevaa tekstiä ja se on täten aika helppoa luettavaa.

Harlekinin pieni horoskooppikirja - Harlequin Enterprises Ltd 1984.

Horoskoopit - Carole Golder ja Auli Hurme-Keränen, Karisto, useita julkaisuvuosia. Aiemmat painokset nimellä Tähtimerkit : tie itsetuntemukseen.

Horoskooppi- ja ennustamisopas - Heikki Vesa, Åke Hultqvist, Kauppiaitten kustannus 1986.

Horoskooppikirja : Kohtalosi eläinradan merkeistä - Eero Hannukainen, Otava 1975. - Sarja Pikatieto.

Horoskooppikirja - Johanna Immonen, Karisto 1997, useita julkaisuvuosia. - Mitä tähtimerkit kertovat sinusta ja ystävistäsi. Tässä kirjassa ovat kaikki kaksitoista länsimaista horoskooppimerkkiä selitettyinä: luonteenpirteet, rakkauselämä, työelämä ja terveys sekä yhteensopivuus muiden tähtimerkkien kanssa. Mukana myös kiinalainen horoskooppi.

Horoskooppikirja - Schneider Traude, Renne Nikupaavola, POP-Kirjat ky 1982. - Nainen, tällainen olet: miehesi, lapsesi, työsi!

Horoskooppikirja

Kuva Antikvariaatti Punaparta.

Horoskooppikirja - Virve Eskelinen, Gummerus 1994.

Horoskooppikirja, Kohtalosi eläinradan merkeissä - Pikatieto - WSOY 2002.

Horoskooppimerkkien voima : tähtimerkit elämässä ja ihmissuhteissa - Ulla Palomäki, Gummerus 2018. - Tiedätkö, miten horoskooppimerkit vaikuttavat elämääsi? Horoskoopit kertovat sinusta enemmän kuin arvaatkaan. Ne määrittelevät persoonallisuutesi, tapasi toimia, vahvuutesi ja heikkoutesi. Syntymähetkesi paljastaa sen, kuka sopii sinulle ystäväksi, työtoveriksi tai rakastetuksi. Miten kannattaa toimia, jos esimiehesi on Oinas ja työparisi Neitsyt? Miten valloitat hurmaavan Leijonan? Millainen Kauris on puolisona? Kun tutustut astrologian kiehtovaan maailmaan, ymmärrät paremmin sekä itseäsi että muita. Kirja sisältää yksissä kansissa Ulla Palomäen suositut teokset Tunne horoskooppimerkit ja Kuka sopii minulle?

Horoskooppipokkarit

Kuva Antikvariaatti Punaparta.

Horoskooppipokkarit - Karisto 2002. - Horoskooppipokkarit esittelevät hauskasti ja perusteellisesti kunkin tähtimerkin ominaisuuksineen ja luonteenpiirteineen. Vinkkejä on tarjolla niin ammatin- kuin kumppaninvalinnassa, ja onpa mukana viisaita ajatuksia tähtimerkin vaikutuksesta lapsena ja vanhempana olemiseen. Jokaisessa sarjan kirjassa on lisäksi kätevä horoskooppikohtainen syntymäpäiväkalenteri sekä perustiedot kiinalaisesta horoskoopista.

Idän ja lännen astrologia

Kuva antikvariaatti Antikvaari.

Idän ja lännen astrologia - Suom. Taija Mård, Karisto 2000, useita julkaisuvuosia. Vihdoinkin horoskooppikirja, joka yhdistää länsimaisen ja kiinalaisen astrologian.

Idän ja lännen astrologia

Kuva antikvariaatti Antikvaari.

Idän ja lännen astrologiaa : kiinalainen ja länsimainen astrologia kohtalosi kartoittajina - Lori Reid, suom. Ritva Lassila, Otava 2000.

Itämainen horoskooppi

Kuva Antikvariaatti Punaparta.

Itämainen horoskooppi - Riitta Immonen, Kirjayhtymä 1982, Gummerus 1997.

Itämaisen astrologian salat : opas kiinalaiseen teoriaan viidestä elementistä, maasta, tulesta, vedestä, puusta ja metallista, ja siitä, kuinka ne vaikuttavat astrologiaan - Teresa Kennedy, suom. Eero Mänttäri, Karisto, 1993.

Johdanto kiinalaiseen astrologiaan : kaksitoista eläinmerkkiä, viisi elementtiä, työ, raha, terveys, tulevaisuus, persoonallisuus, ihmissuhteet - Gerry Maguire Thompson ja Shuen-Lian Hsaio, suom. Sari-Anne Ahvonen, Gummerus 2013. - Perehdy kiinalaisen horoskoopin saloihin! Selvitä mikä on oma eläinmerkkisi ja elementtisi: oletko vuohi tai lammas ja onko elementtisi ehkä maa tai vesi? Käytä hyväksesi tämän kirjan oppeja ja ikiaikaista viisautta, kun teet päätöksiä, jotka liittyvät rakkauteen, uraan, rahaan, ystävyyssuhteisiin tai terveyteen!

Joka kodin horoskooppi - Virve Eskelinen, Gummerus 1994. Ilmestynyt aikaisemmin nimellä: Horoskooppikirja.

Jokanaisen astrologiaa : opi tekemään horoskooppeja - Maarit Laurento, Astro Bar Productions 2013. - Kaikki mitä olet halunnut tietää horoskooppien kirjoittamisesta rakkaudessa, työssä ja elämän käännekohdissa. Opi hyödyntämään astrologisia menetelmiä horoskoopin laatimisessa. Kirjoita lehtihoroskooppeja. Mikä horoskooppi on? Kuka sen keksi? Milloin se syntyi? Miksi niitä on joka lehdessä? Opi itse kirjoittamaan horoskooppeja! Jokanaisen astrologiaa tarjoaa selkeät ohjeet ja menetelmät suositun mediasisällön luomiseen. Opi tuntemaan itsesi ja ystäväsi. Mikä tuoksu sopii magneettiselle Skorpionille? Minkälaisia vanhempainvinkkejä leikkisälle Kaksoselle annetaan? Miten tunnistat Oinas-miehen? Millaisen kattauksen luot, kun saat vieraiksesi Leijonan ja Kauriin? Arjen pikaopas tarjoaa neuvoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Astrologi Maarit Laurento on 16 vuoden aikana kirjoittanut satoja horoskooppeja rakkaudesta, muodista, kauneudesta, hyvinvoinnista, matkailusta, työelämästä sekä nuorison vapaa-ajan harrastuksista ja yrityselämästä niin aikakauslehdissä kuin internetissäkin. Jokanaisen astrologia -kirja opettaa, minkälaisia menetelmiä horoskooppien kirjoittamisessa kannattaa käyttää sisällön, vaihtelevuuden ja jatkuvuuden varmistamiseksi sekä neuvoo, miten astrologiaa ja kielellisiä vivahteita hyödyntäen horoskoopeista saadaan kiinnostava osa mediasisältöä.

Kansojen kohtalo - Alice A. Bailey, suom. Rakel Aho, Aquarian Publications 1993. - Teoksen The Destiny of the Nations (Kansojen Kohtalo) mukaan kansakunta on kehittyvä henkinen entiteetti, joka on monien energioiden vaikutuksen alainen, jotka virtaavat solarisista ja kosmisista lähteistä. Ihmisen tavoin kansakunnissa ja maissa vaikuttavat sekä persoonallisuuden säde että sielun säde. Nämä energiat vaikuttavat kansalliseen tietoisuuteen. Kansakuntien sielun kohtalon tiedostamisella kirjan opetusten valossa on suuri käytännöllinen merkitys suhteessa kansainväliseen ymmärrykseen ja yhteistyöhön ja yritykseen luoda maailmanrauhaa sekä tietoisuutta ihmiskunnan ykseydestä. (Alice A. Bailey Yhdistys Ry)

Kiehtova Astrologia, Eläinradan merkit rakkaudessa, ystävyydessä, perhe ja työssä - Christopher Odle, suom. Terhi Leskinen, Kustannus-Mäkelä Oy 1998.

Kiinalainen astrologia : kohtalo, rakkaus ja luonne Kaukoidän eläinradalla - Sylvia Winnewisser, suom. Tapani Kilpeläinen, 7Hill cop. 2010. - Asiantunteva esittely kiinalaiseen astrologiaan - Tietoa astrologiasta sekä muista mielenkiintoisista esoteerisuusaiheista kauko-Idässä - Tyylikäs kuvitus ja taitto - Kätevä formaatti sekä miellyttävä design - Erinomainen lahjakirja - Löydä tähtien ja tähtikuvioiden merkitys luonteessasi, parisuhteessasi ja työelämässä. - Opi käyttämään vahvuuksiasi ja taitojasi.

Kiinalainen horoskooppi - Suom. Eila Sandberg, Otava 1981.

Kiinalainen horoskooppi - Barry Fantoni, suom. Kaarina Jaatinen, Karisto 1992.

Kiinalainen horoskooppi

Kuva Antikvariaatti Punaparta.

Kiinalainen horoskooppi - Neil Somerville, Gummerus 1991.

Kiinalaisen astrologian salat : perusteet horoskoopin laatimiseen - Anja Banks ja Angela Neumann-Kunz, Gummerus 2009. - Kiinalainen astrologia on käytännöllinen ja luonnonläheinen tapa tarkastella ihmistä, ymmärtää, kuka minä itse olen ja miksi muut ovat sellaisia kuin ovat. Tärkein tekijä hyvinvointimme kannalta on, miten itse suhtaudumme omaan elämäämme ja mitä tunnemme itseämme kohtaan. Elämä ei ole automaattinen tapahtuma, vaan me itse luomme sitä koko ajan. Monet kiinalaista astrologiaa käsittelevät teokset keskittyvät kunkin syntymävuoden eläimeen, joka kertoo jotakin yleistä ihmisestä, mutta ei tämän sisäisestä maailmasta.

Tässä kirjassa opastetaan, kuinka itse kullekin laaditaan henkilökohtainen horoskooppi. Jokaisen ihmisen energiakartta määritellään syntymävuoden, -kuukauden, -päivän ja -tunnin mukaan. Näitä ns. peruspilareita verrataan meneillä olevaan aikaan ja vuodenaikoihin. Syntymäpäivä määrää, mitä luonnon viidestä elementistä edustamme (tuli, maa, vesi, puu, metalli). Viiden elementin ja 12 eläinsymbolin menetelmällä opimme ymmärtämään ihmistä osana luonnon kiertokulkua.

Kohtaloiden kierros eli sielunmatkailua zodiakilla - Susanna Purra, Tampereen Astrologinen Seura ry 1993.

Kuka minä olen? - J. Maya Pilkington, suom. Lea Karvonen, Tammi 1987.

Kuka on se oikea? : rakkauden tähtimerkit - Merja Hirvisaari, Helmi 2004. - Testaa sovitteko yhteen! Kuka on se oikea? on hauska tietopaketti kaikille astrologiasta ja ihmissuhteista kiinnostuneille. Kirja kertoo huumorilla höystettynä, kuinka voit ymmärtää paremmin ystäviäsi, itseäsi ja omaa rakastasi. Testaa itsesi myös kirjassa olevan parisuhdetestin avulla. Kuka on se oikea? sopii iloisiin juhliin, romanttisiin kynttiläillallisiin, mutta myös sinkun sohvaperunailtoihin.

Kuka sopii minulle? : tähtimerkit ja ihmissuhteet - Ulla Palomäki, Gummerus 2011. - Miten eri horoskooppimerkkien edustajat tulevat toimeen keskenään? Miksi oinaan on helpompi olla leijonan kuin neitsyen kanssa? Entä millaiset asiat yhdistävät tai erottavat skorpionia ja kaloja? Horoskooppimerkkien välisiä rakkaussuhteita käsitellään kirjassa avoimesti eikä ongelmienkaan esiintuomista kaihdeta.

Kirja paljastaa, miksi jotkut riitelevät eniten imurointivuoroista ja likaisten sukkien paikasta. Toisilla suhteen kompastuskivi taas on liika mustasukkaisuus. Nousevan merkin vaikutusta parisuhteessa ei myöskään unohdeta. Eri tähtimerkkien suhteita valotetaan niin kotikuin ulkomaisillakin kuuluisuuksilla. Onko oma parisuhteesi kuin Victorian ja Danielin, vai oletteko enemmän kuin Elizabeth Taylor ja Richard Burton? Rakkaussuhteiden lisäksi kirjassa kuvaillaan lyhyesti, millainen kunkin horoskooppiyhdistelmän välinen suhde on harrastuksissa ja työelämässä.

Kuun taikaa : ihmissuhteissa, mielen ja kehon hoidossa, työ- ja perhe-elämässä - Lori Reid, suom. Sari-Anne Ahvonen, Gummerus 2005. - Kuun taikaa korostaa Kuun merkitystä Maan asukkaiden elämässä. Kirja kertoo selkeästi, miksi Kuu kasvaa ja vähenee. Kuun taikaa opastaa, miten voit elämässäsi käyttää hyväksesi tätä säännöllistä ilmiötä ja sen mukaan muuttuvaa Kuun vetovoimaa. Kesytä Kuun taikavoima, elä sen rytmissä ja paranna elämäsi laatua!

Kuun vaiheet astrologiassa - Raimo A. Nikula, Esoterica Publishing 1993. Elämänvoiman 28 muodonmuutosta.

Lasten tähtimerkit : opi tuntemaan lapsesi astrologian avulla - Debbie Frank, suom. Tuula Laurila, Karisto 1994.

Maan ja taivaan väliltä: Näkökulmia nykypäivän astrologiaan - Raimo Nikula, R. A. Nikula 1997.

Mihin uskovat astrologit - (What do astrologers believe?, 2006.) Nicholas Campion, suom. Jaana Iso-Markku, Otava 2008. - Jo kivikauden ihmiset tarkkailivat taivaankappaleiden liikkeitä, ja astrologisia tekstejä on säilynyt tuhansien vuosien takaa. Monissa Kaukoidän kulttuureissa astrologialla on nykyäänkin tärkeä rooli muun muassa puolison valinnassa ja poliittisissa päätöksissä. Myös länsimaissa horoskooppeja tutkivat niin tavalliset kansalaiset kuin valtiojohdon neuvonantajatkin. Miten astrologien ennustukset laaditaan ja ovatko ne luotettavia? Miksi tähtien tulkinta on säilyttänyt vetovoimansa halki vuosituhansien ja miten se on vaikuttanut kulttuuriimme? Mitä nykyihminen voi siitä saada?

Oinas, Härkä, Kaksoset... : luonne, kehitys, menestys, tavat, tunteet, ihmissuhteet - John Astrop, Maija-Leena Remes, Kirjayhtymä 1995. Kirjasarja, jossa 12 kirjaa, kullekin horoskooppimerkille omansa.

Oinas, Härkä, Kaksoset... - Jermaine Trescothick, Oy Kirjalito Ab 2000. - Kirjasarja, jossa 12 kirjaa, kullekin horoskooppimerkille omansa.

Oinas, Härkä, Kaksoset...: Opas terveyteen, vaurauteen ja menestykseen - Eija Hirvonen, Ritva Lassila, 2001. - Kirjasarja Tähtiopas, jossa 12 kirjaa, kullekin horoskooppimerkille omansa.

Opi astrologiaa! - Tuikku Ljungberg, Unio Mystica 1994. - Opi astrologiaa on kirja, jonka avulla lukija voi helppotajuisesti oppia tulkitsemaan astrologista tähtikarttaa. Astrologian tarkoituksena on opastaa meitä ymmärtämään luonnettamme syvemmin ja monipuolisemmin. Astrologisen luonnetulkinnan lähtökohtana on tähtikartta, joka ilmoittaa syntymähetkellämme vallinneet planeettojen asemat. Tähtikarttaan liittyy monia symboleja, joita tässä tarkastellaan käytännön näkökulmasta. Tämän kirjan avulla lukija oppii, mitä ominaisuuksia eri planeetat ihmisessä edustavat ja miten ihmiset niitä ilmentävät eri tähtimerkkien kautta.

Opi astrologiaa - Sven Stenberg, Suomen Astrotulkinta 1985. Neljäs uusittu painos.