Joulukalenteri

JOULUKALENTERIT ONLINE

Joulukalenterit 2022 netissä

Joulukalenteri Joulukalenteri - Perhe ja koti
Joulukalenteri Joulukalenteri - Koirat
Joulukalenteri Joulukalenteri - Kissat
Joulukalenteri Joulukalenteri - Kodin eläimet
Joulukalenteri Joulukalenteri - Joululahjat kautta aikain
Joulukalenteri Joulukalenteri - Kauneimmat runot
Joulukalenteri Joulukalenteri - Kauneimmat Joululaulut
Joulukalenteri Joulukalenteri - Raamatun Sananlaskut
Joulukalenteri Askon Joulukalenteri - Asko tuo Sinun aamuihisi joulun odotusta ja jännitystä! Aloita joulukuun aamut kurkistamalla Askon joulukalenteriin. Olemme piilottaneet joulukalenterin luukkuihin upeita tarjouksia ja joulutunnelmaa tihkuvia tuotteita. Paljastamme joulukalenterissa joka päivä yhden upean tarjoustuotteen. Luukkujen tarjoukset ovat voimassa aukeamispäivästä 25.12. asti, ellei toisin mainita.
Joulukalenteri Satakunnan Kansan Joulukalenteri - Maailman sympaattisin joulukalenteri!

Joulukalenteri Hyvinkään Musiikkiopiston Soiva Joulukalenteri - Let It Snow! Hymon Soiva joulukalenteri avautuu jälleen kotisivuillamme – tule mukaan jouluiselle musiikkimatkalle!
Joulukalenteri Lastenkirkon Joulukalenteri - Joulukalenterissa on paljon eläimiä: lampaita, kanoja, hevosia, alpakoita, marsuja, kenguruita, koaloita ja kissoja.
Joulukalenteri Hiirulaisen Joulukalenteri - Teatteri Mukamaksen suosittu Hiirulaisen Joulukalenteri ilostuttaa lapsia ja perheitä ympäri Suomen – ja koko maailman!
Joulukalenteri Marimekon Joulukalenteri - Jokainen etu on voimassa vain yhden päivän ajan ainoastaan Marikylän jäsenille. Liity jo nyt ja muista kurkata etusi – joka päivä.
Joulukalenteri Värinauttien Joulukalenteri - Värinauttien vuoden 2022 joulukalenteri on täynnä salaisia pieniä tehtäviä!
Joulukalenteri Joulukalenteri - Tukholman Suomen instituutin Resurssikirjaston suomenkielinen digi-joulukalenteri lapsiperheille!
Joulukalenteri Liikunnalliset joulukalenterit - kooste
Joulukalenteri Kirjaston joulukalenteri - Tästä joulukalenterista et löydä makeaa suklaata tai kuvia pienistä hiippalakkisista tontuista, vaan saat joka päivälle vinkin hyvään kirjaan! Kirjajoulukalenterimme aloittaa joulukuun alussa ja joka aamupäivä jouluaattoon asti julkaisee luettavaksenne uuden kirjavinkin.
Joulukalenteri Liikenneturvan Joulukalenteri Facebookissa ja Instagramissa - Tänä vuonna Liikenneturvan joulukalenterissa isketään faktat pöytään, sillä jokaisesta luukusta löytyy yksi liikenneturvallisuusaiheinen infograafi. Vastaa luukkujen kysymyksiin Facebookissa ja Instagramissa, ja osallistut arvontaan.
Joulukalenteri Smartum Joulukalenteri - Joulun odotus on tänä vuonna siis hitusen hauskempaa! Kalenterin luukuissa on monipuolisesti erilaisia tarjouksia, etuja sekä hyvinvointivinkkejä kumppaneiltamme.

Joulukalenteri Korkeasaaren Joulukalenteri - Mukavaa joulun odotusta eläinten parissa! Korkeasaaren joulukalenterista avautuu kuvia ja tunnelmia vuoden 2022 varrelta.
Joulukalenteri Seminaarinmäen Joulukalenteri - Tervetuloa Seminaarinmäen joulukalenteriin! Toteutus ja kuvat Jyväskylän yliopisto/Avoimen tiedon keskus, tiedemuseo 2022.
Joulukalenteri Kauneimpien joululaulujen joulukalenteri - Voit kuunnella, katsella ja laulaa joululauluja joka aamu joulupäivään saakka. Joululauluvihkosta löydät laulujen sanat.
Joulukalenteri Lasten polun Joulukalenteri - Perinteinen, jännittävä joulukalenteri.
Joulukalenteri Positiivarit Joulukalenteri
Joulukalenteri Oho TV Joulukalenteri - Löytyy etusivulta
Joulukalenteri Varustelekan tökkö joulukalenteri
Joulukalenteri Kaksplussan Joulukalenteri - Huippupalkintoja joka päivä – osallistu arvontoihin!

Ikikalenterit viime jouluilta

Joulukello Kauneimmat vanhat joulurunot
Joulukello Menneiden aikojen joulut kauneimmin kuvin
Joulukello Joulua vanhoissa aapisissa
Joulukello Kauneimmat joulusadut ja -tarinat

Joulukalenterit 2022 televisiossa

YLE TV2: Joulukalenteri: Tonttuakatemia

Toiveuusinta! Tonttuakatemia kertoo maan johtavasta joulutonttukoulusta, jonka uusien oppilaiden joukkoon on piiloutunut peikko. Peikon on onnistuttava vakuuttamaan sekä itsensä että muut joulutonttuna ja yhdistää eripurainen tonttuluokka päästäkseen tapaamaan Joulupukkia, joka voisi korjata hänen katkenneen häntänsä. Vaikeuksia tuottavat tonttujen omituiset ja päivitystä vaativat tavat, akatemian ankara rehtori ja katoamisharjoitukset ihmisperheen kotona. Kuvailutulkattu.

Ensimmäinen luukku: To 1.12.2022 klo 8.12, YLE TV2. - Koulu on taas. Tonttuakatemiaan kiirehtivä kotitonttu Kaneli katkaisee vahingossa peikon hännän ja ottaa peikon mukaansa, koska uskoo Joulupukin voivan auttaa heitä.

YLE Teema Fem ja Areena: Aikakristallin metsästys

Ensimmäinen luukku: To 1.12.2022 klo 7.57, YLE Teema Fem. - Asrin, Lima ja Max on hyväksytty salaperäiseen sisäoppilaitokseen, Tulevaisuusakatemiaan. Sinne otetaan vain nuoria, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Pian lapset huomaavat, että professori Styregaardin matematiikkaohjelma on itse asiassa salainen projekti maailman pelastamiseksi. Universumin keskipisteeseen matkustaminen ei ole kuitenkaan niin helppoa kuin professori Styregaard oli kuvitellut. Sinne vievä portaali on monimutkainen ja universumiin on helppo eksyä. Lapset ovat maailman viimeinen toivo, mutta onnistuvatko he tehtävässään ennen joulua? Ruotsalainen joulusarja.

Sub: The Joulukalenteri

The Joulukalenteri on suomalainen vuonna 1997 valmistunut 24-osainen television huumoriohjelma, joka parodioi joulukalentereiksi kutsuttuja television lastenohjelmia. Sarjan pääosassa nähdään Trio Saletti, johon kuuluivat Seppo Korjus, Raimo Smedberg sekä Kari Lehtomäki.

Ensimmäinen luukku: To 1.12.2022 klo 17.40, Sub.
Tunturisuden sivut
Jouluaika
Joululaulut