Juhannus
Kuva yllä, Ahvenanmaan Jomalan kylän juhannuksen vietosta. - Copyright © Kimmo Hurri - All Rights Reserved.

Juhannustapahtumat 2021

Maailman ympäri 80 päivässä - Hupisaarten kesäteatteri Oulu

Itseluottamuksesta, tahdonvoimasta, käytöstavoista ja avarista katseista kertova Maailman ympäri 80 päivässä on Jules Vernen rakastettu klassikko, jossa kiperien tilanteiden lisäksi hihitetään paljon. Tänä kesänä Hupisaarten teatteri täyttyy mukaansa tempaavasta musiikista, oivaltavasta olemisesta ja mukavasta menosta. Alkaa Juhannusaattona 25.6.2021 klo 12.00.

Juhannustanssit Valkeisella 27.6.2021 - Kuopio

JUHANNUSTANSSIT by TanssiKuopio. Salsaa, bachataa, kizombaa ja sambaa juhannusviikonlopun sunnuntaina eli 27.6.2021 Valkeisenlammella! Avoin ja ilmainen tapahtuma kaikille! Tervetuloa tanssimaan ja nauttimaan kesästä kanssamme!

Juhannusjuhlat Juhannustanssit Valkeisella.

Raumanmeren Juhannus 2021

RMJ jää väliin tänäkin juhannuksena. Suomen kuuluisin juhannusfestivaali Raumanmeren Juhannus peruuntuu toista vuotta putkeen. Koronatilanne ja vallitsevat rajoitukset tekevät mahdottomaksi RMJ’n kokoluokan tasoisen kansainvälisen tapahtuman järjestämisen tänä juhannuksena Rauman Otanlahden alueella.

Juhannusjuhlat Rauman Meren Juhannus.

Koe keskikesän yöttömän yön tunnelma Kalajoen hiekoilla!

Nauti läheistesi tai ystäviesi kanssa upeista merimaisemista, keskiyön auringosta, kivoista kesätekemisistä sekä tietysti hyvästä ruoasta ja seurasta!

Juhannusjuhlat Kalajoen Juhannus 2021.

Nummirock 2021

Vaikka jokavuotinen Nummirock -perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tulevan juhannuksen Nummirock siirretään järjestettäväksi 22.-25.6.2022.

Nummirock -perinnettä jatketaan tänäkin vuonna virtuaalisena festivaalina. Viime vuoden tyylikäs ja toimiva toteutus saa jatkoa, ja luvassa onkin mahtipontisempi virtuaalinen festivaalielämys uusilla elementeillä marinoituna.

Juhannusjuhlat Nummirock 2021.

Himos Juhannus 2021

Suomen suurin ja suosituin juhannusfestivaali Himos Juhannus juhlitaan 24.-26.6.2021! The Juhannuksessa 2021 nähdään Antti Tuisku, Tehosekoitin sekä BEHM. Katso kaikki julkaistut artistit Ohjelma-sivulta, lisää esiintyjiä julkaistaan 2021 alussa. Himos Juhannus 2021 kolmen päivän festariliput nyt myynnissä!

Juhannusjuhlat Himos Juhannus 2021.

Juhannusaaton erikoisristeilyt 2021

Royal Line Oy:n Juhannusristeilyt.

Juhannusjuhlat Royal Line Oy:n Juhannusristeilyt.

Tahko Juhannus 2021

Tahko Juhannusta ei voida järjestää tänä kesänä koronatilanteen vuoksi – katseet kohti juhannusta 2022. Vallitseva koronatilanne ja kesäkuun loppuun yltävät rajoitukset estävät Savon suurimman juhannusfestivaalin Tahko Juhannuksen järjestämisen tulevana kesänä. Festivaali oli julkaissut ohjelmistoonsa valovoimaisia kotimaisia artisteja, kuten Apulanta, BEHM, Ellinoora sekä Teflon Brothers. Tapahtuman koko ohjelmisto jäi kaikessa komeudessaan julkaisematta.

Juhannusjuhlat Tahko Juhannus.

Rukan ja Kuusamon Juhannus 2021

Kuusamossa koko perhe voi juhlia juhannusta 24.6.2021 - 27.6.2021.

Juhannusjuhlat Rukan ja Kuusamon Juhannus.

Lisää Löylyä Festival 2021 Midsummer Vaasa

Lisää Löylyä Festival juhannuksena viidettä kertaa. Esiintyjiä julkaisemme tammi- helmikuussa 2021.

Juhannusjuhlat Lisää Löylyä Festival.

Millainen on Helsingin juhannus 2021?

Juhannus on suomalaisille yleensä mökkijuhla, jossa aikaa lähdetään viettämään luonnon helmaan. Moni kuitenkin viettää cityjuhannuksen, joihin Helsinki on loistava paikka. Helsingin juhannus pitää sisällään tekemistä ja tapahtumia. Pääkaupunki on varsinainen juhannuskaupunki ja keskikesän juhlan vietto siellä voikin olla melkoinen elämys.

Juhannusjuhlat Perustietoa Helsingin Juhannuksesta.

Helmiradion Juhannusristeily perjantaina 25.6.2021

SunLinesin ja Helmiradion Juhannusristeily vie sinut Juhannuksen viettoon sykähdyttäviin merimaisemiin Helsingin saaristoon ja ainutlaatuisiin juhliin, joita et muualla koe. Nelituntisissa bileissä DJ soittaa menevimmät hitit 70- ja 80-luvuilta. Tervetuloa merelle viihtymään!

Juhannusjuhlat Helmiradion Juhannusristeily.

Koe keskikesän yöttömän yön tunnelma Kalajoen hiekoilla!

Nauti läheistesi tai ystäviesi kanssa upeista merimaisemista, keskiyön auringosta, kivoista kesätekemisistä sekä tietysti hyvästä ruoasta ja seurasta! Hiekkasärkillä on juhannuksena luvassa rentoa rantatunnelmaa musiikin sekä hyvän ruoan ja juoman parissa. Terasseilla pääsee nauttimaan livemusiikista ja aktiivisemmalle tekemistä tarjoavat alueen lukuisat käyntikohteet.

Juhannusjuhlat Juhannus Kalajoella 24. - 27.6.2021.

Kaljaasi Olgan juhannusaaton iltaristeily - Uusikaupunki

Aitoa purjehdustunnelmaa Kaljaasi Olgalla. Koe ainutlaatuinen elämysristeily juhannusaattona! Kohteena Katanpään linnakesaari ja sen letkeät juhannusjuhlat. Kokko, ohjelmaa, musiikkia ja rentoa meininkiä.

Juhannusjuhlat Juhannuksen kaljaasiristeily.

Sieravuoren juhannus 24.-27.6.2021

Juhannus tulee, rajoituksilla tai ilman. Lähde viettäämään sitä mökkeillen, vaunuillen tai telttaillen Sieravuoreen!. Sieravuoren Juhannus - Aitoa Juhannusjuhlaa vuodesta 1969! Sieravuoren Juhannus vietetään taas tänäkin vuonna rajoitetusti ja turvallisesti, pandemia - määräyksiä noudattaen. Osallistujamäärää rajataan tulevien rajoitusten mukaisesti.

Juhannusjuhlat Sieravuoren Juhannus.

Virtain Hiekkarannan Juhannus 2021

Suomen kauneimpiin rantalavoihin lukeutuvalla Virtain Hiekkarannan lavalla järjestetään jälleen juhannusfestivaalit, kun Virtain Hiekkarannan juhannus pärähtää käyntiin perjantaina 25.6.2021. Uuden kaksipäiväisen juhannusfestivaalin tähtinä nähdään Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Arttu Wiskari ja Suvi Teräsniska, lukuisista hiteistään tunnetut Dingo ja Mamba, pitkän uran tehnyt suursuosikki Meiju Suvas sekä aivan uusi rock-yhtye Joel Herttua. Virtain Hiekkarannan lava muistetaan yhä legendaarisen juhannusfestivaali Rantarockin syntymäpaikkana. Nyt on uuden juhannusfestivaalin aika.

Juhannusjuhlat Virtain Hiekkarannan Juhannus 2021.

PowerParkin Juhannus 2021

PowerParkin juhannusta juhlitaan jälleen 25. - 26.6.2021. Luvassa on tasokasta raviurheilua PowerParkin raviradalla ja iltajuhlat huippuartistien tahdittamana. Perjantaina 25.6. Palacen terassialueen lavalle nousee Irina, Erika Wikman ja Teflon Brothers! Lauantaina yleisöä viihdyttää Rehupiikles, Klamydia ja Popeda. Koko juhannuksen ajan tunnelman pitää yllä DJ tuottaja Jääskeläinen.

Juhannusjuhlat PowerParkin Juhannus 2021.

Kolin Juhannus 2021

Vaikka emme tätä kirjoittaessa ole vielä saaneet varmistusta tämän vuoden juhannusohjelmasta, päätimme silti kerätä lukijoillemme parhaimpia vinkkejä juhannuksen viettoon Kolilla.

Juhannusjuhlat Koe keskikesän juhla kansallismaisemissa.

Esakallio - Somero

Juhannuskekkereitä on sekä yleisön että järjestäjien puolelta kovasti odoteltu ja tilannetta on ahkerasti kyselty. Nyt joudumme valitettavasti jo toistamiseen juhannusaaton ja juhannuspäivän tilaisuudet perumaan. 2021 tai 2020 juhannusaattoon tai -päivään jo ostetut liput käyvät sellaisenaan juhannuksena 2022.

Juhannusjuhlat Esakallion Juhannus.

Pyhän Juhannus 25. — 26.6.2021

Juhannusaattona Pyhä Express-maisemahissi pyörii aamuyöntunneille saakka. Nouse hissikyydillä ihailemaan Lapin yötöntä yötä tunturin huipulta. Pyhän juhannusperinteisiin kuuluu lipunnosto tunturin huipulla klo 18.00.

Juhannusjuhlat Pyhän Juhannus.

Juhannus Ämyrin tanssilavalla

Lounais-Suomen aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti joudumme valitettavasti perumaan vuoden 2021 juhannustanssit Ämyrillä.

Juhannusjuhlat Ämyrin Juhannus.

Juhannusravit - Kokemäen ravirata

Juhannusravit toteutuvat la 26.6 ja su 27.6 ilman katsojarajoituksia. Ravit alkavat molempina päivinä klo 14 alkaen (ponilähdöt klo 13.30 alkaen, koelähtö klo 13 alkaen).

Juhannusjuhlat Juhannusravit - Kokemäen ravirata.