Tunturisuden sivut
Koira on löytänyt kodin

RESCUE - koirat etsivät kotia - kadonneet koirat - löytökoirat - kummikoirat!

Rescueinfoa

Koira on löytänyt kodin Purina: Kuinka rescuekoira adoptoidaan?
Koira on löytänyt kodin Viipurin koirat: Adoptiokoiran onnistunut kotiuttaminen vaatii paljon aikaa, herkkuja ja malttia
Koira on löytänyt kodin Autetaan eläimiä: Ohjeita kotiutumiseen
Koira on löytänyt kodin Kulkurit: Opas kotiutuvan koiran omistajalle
Koira on löytänyt kodin Purina: Koiran tuominen uuteen kotiin

Lähetänpä kirjepostia itsestäni, jospa minut joku noutaa! Koira etsii kotia!

A

Rescue Apula - Annetaan koira! - Auta löytämään hyvä koti koiralle. Selaa ilmoituksia kotia etsivistä koirista ja koiria etsivistä kodeista.
Rescue Auringonkoirat ry - Yhdistyksemme auttaa kodittomia koiria Espanjassa. Etsimme niille adoptiokoteja Suomesta. Toimintamme on pienimuotoista palkatonta vapaaehtoistyötä. Koirien luonteet on arvioitu tarhaolosuhteissa, ja kotona koirat saattavat käyttäytyä hyvinkin erilailla. Koot ovat arvioita, eivät tarkkoja mittauksia. Koirat ovat Asokan ja Cerecon tarhoilla Alicanten lähistöllä. Suurin osa koirista etsii kotia samanaikaisesti myös muista maista. Koirat ovat aakkosjärjestyksessä. (Tällä sivulla aina paljon koiria - esittelyt kuvin)
Rescue Autetaan Eläimiä ry - Lahti - Yhdistys etsii koteja Espanjan ja Romanian kodittomille koirille. Lisäksi yhdistys pyrkkii tarpeen ja voimavarojen puitteissa auttamaan hädänalaisia eläimiä. Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja on pienimuotoista. Yleisessä eläintyössä ja varainhankinnassa toimii Autetaan Eläimiä ry:n nimellä. Koirien maahantuonti- ja adoptioasioissa toimii pääsääntöisesti Adoptiokoirat Suomeen -nimellä.
B

Rescue Balkanin koirat ry - Balkanin koirat ry on vuonna 2015 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys. Toimimme vapaaehtoisvoimin parantaaksemme kodittomien koirien elinolosuhteita Kosovossa ja Bosniassa. Käytännössä pyrimme avustamaan taloudellisesti keski-Kosovossa sijaitsevaa kunnallista ja pohjois-Bosniassa yksityisessä omistuksessa olevaa koiratarhaa. Keräämme varoja koirien päivittäisiin tarpeisiin ja koiratarhojen kunnostamiseen sekä esimerkiksi lääkkeisiin ja rokotuksiin. Blogistamme voit seurata toimintaamme ja avustuskohteidemme kehittymistä.
Rescue Suomen Bassetkerho ry - rescue - Oletko etsimässä tai tarjoamassa uutta kotia bassetille tai vihikoiralle?
Rescue Kodittomat Bulgarian Koirat ry - Yhdistyksen toiminta perustuu palkattomaan vapaaehtoistyöhön, jonka ensisijaisena tavoitteena on auttaa kodittomia koiria ja kissoja Bulgariassa.

Koira ja tyttö

C
D
E

Rescue Eläinhoitola Kotipesä - Facebook - Kodittomia kissoja ja koiria Kokkolassa.
Rescue Eläinten turvakoti Magenda - Facebook - Ottaa vastaan ja etsii kodin kaikenlaisille eläimille, kissat, koirat, jyrsijät, hevoset...
Rescue Elämä Koirille ry - Facebook - Uusi vuonna 2010 rekisteröity yhdistys, jonka tavoite on Venäjän kodittomien koirien auttaminen. Valitettavasti kodittomien eläinten tilanne Venäjällä on hankala ja monimutkainen. On vaikeaa löytää kotia tai edes paikkaa tarhalla jokaiselle eläimelle. Yhdistyksemme toivoo, että yhdessä voimme vaikuttaa kodittomien koirien määrän vähenemiseen ja antaa mahdollisuuden tuntea ihmisen rakkautta, hyväilyä ja huolenpitoa.
Rescue Espanjan Katukoirat Ry - Yhdistyksemme tarkoituksena on etsiä Suomesta koteja Espanjassa sijaitsevan Triple A:n tarhalla oleville kodittomille koirille. Toimintamme on pienimuotoista ja perustuu vapaaehtoisuuteen.
Rescue Etsijäkoiraliitto Ry - Etsijäkoiraliitto auttaa kaikissa kadonneisiin lemmikkeihin liittyvissä asioissa. Liitto ylläpitää karkulaiset.fi -palvelua, jossa voi maksutta ilmoittaa kadonneista lemmikeistä, niiden näköhavainnoista ja talteenotoista.
F

G

Rescue Galgos del Fénix Ry - Facebook - Yhdistys on perustettu keväällä 2014 eläinlääkäri Tanja Hakkaraisen toimesta. Yhdistyksessä toimii pieni mutta motivoitunut ydinjoukko sekä tämän lisäksi suuri määrä toimintaa tukevia ihmisiä joiden sydäntä lähellä ovat Espanjan kaltoinkohdellut galgot. Yhdistyksen tavoitteena on auttaa Espanjan galgoja eli espanjanvinttikoiria erilaisin tavoin. Keskeisiä auttamistapoja tulevat olemaan tavara- ja rahalahjoitukset Espanjassa toimiville galgo-tarhoille, hyväntekeväisyystempaukset, galgojen tilanteesta tiedottaminen sekä galgojen adoptoinnit Suomeen toimien yhteistyössä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja -tarhojen kanssa.
H
I
J
K

Rescue Karkurit - Suomen Löytöeläinapu ry - Kateissa olevia ja löytyneitä lemmikkieläimiä sekä etsintä- ym. ohjeita. Alueena koko Suomi.
Rescue Kodittomat.info - Kodittomat.info on palvelu, jossa suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten eläimet etsivät uusia koteja. Lemmikin hankkiminen eläinsuojeluyhdistykseltä on eläinsuojeluteko!
Rescue Kodittomat koirat Serbiassa tarvitsevat apuasi - Facebook - Nobody's Dog - Serbian kodittomat koirat ry. Serbian kodittomat koirat etsivät hyvää kotia ja tukea tarhan elinolojen parantamiseksi. Näillä sivuilla matkustamme serbialaisille koiratarhoille, joiden olosuhteet ovat motivoineet meidät toimimaan - saadaksemme paremman elämän näille koirille joka suhteessa.
Rescue Kodittomien koirien ystävät ry - Facebook
Rescue Koiratarha Kulkuri - Facebook - Vaasan, Mustasaaren, Maalahden, Laihian, Oravaisten, Vöyri-Maksamaan, Vähäkyrön ja Isokyrön virallinen löytöeläinten talteenottopaikka ja hoitola.
Rescue Kyproskoirat ry - Kotia etsivät koirat. Pyrimme saamaan jokaisesta kodittomasta koirasta mahdollisimman paljon tietoa sekä kuvia. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme tarhoilla tutustumassa kotia etsiviin koiriin. Koirien rotuja emme voi kuin arvailla, sillä yleensä kotia etsivissä koirissa voi olla useampaa rotua. Sen vuoksi kodittomasta koirasta voikin löytyä mitä persoonallisempia yksilöitä! Pennuista meidän on hankalampi arvioida kokoa, sillä harvemmin on tietoa pentujen vanhemmista, korkeintaan emästä.

Koira ja tyttö

L
M

Rescue Kennel Mehtäapu - Hoidamme Oulaisten kaupungin ja Merijärven kunnan Eläinsuojelulain mukaiset löytöeläimet.

N
O
P

Rescue Pelastetaan Koirat ry - Tervetuloa Pelastetaan Koirat ry:n internet- sivustolle! Yhdistys toimii hylättyjen ja kodittomien eläinten hyväksi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pelastetaan Koirat ry:n toimintaideologiaan on aina kuulunut ajatus auttaa siellä missä apua eniten tarvitaan, siellä missä eläinten hätä on suurinta ja missä konkreettinen avun tarve on todellista. Tästä syystä yhdistys on jo pitkään keskittänyt voimavaransa Viroon sekä viime aikoina myös Latviaan ja Romaniaan.
Rescue Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry - Koirat.
Rescue Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry - Yksityiset kodinetsijät - kaneista ja kissoista koiriin.
Rescue Pro Animals Finland PAFi ry - Auttaa projektikohtaisesti yhtä tahoa kerrallaan ja ensimmäinen yhteistyökumppanimme syksystä 2005 saakka on ollut Pro Animals Romania, joka ylläpitää noin 400 kodittoman koiran tarhaa Targu-Jiun kaupungissa. Myös kummikoiratoimintaa. Kummimaksu on 15 euroa/kuukausi ja sillä saamme turvattua päivittäisen ruoan lisäksi esim. kummikoiran säännölliset rokotukset, madotukset ja ulkoloishäädöt.
Rescue Pro Animals Finland PAFi ry - Facebook

Q
R

Rescue Refugio Esperanza - Facebook - Koirien turvapaikka Espanjassa on suomalaisen pariskunnan, Ataljan ja Leon perustama huhtikuussa 2013. Sen tavoitteena on auttaa pääsääntöisesti Espanjassa kaltoinkohdeltuja galgoja.
Rescue Rekku Rescue ry - Rekku Rescue ry on vuonna 2002 perustettu eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Suomessa ja Virossa kissojen ja koirien auttamiseksi.
Rescue Rekku Rescue ry - Facebook
Rescue Rescue Me Spain ry - Facebook - Rescue Me Spain ry:n tarkoitus on etsiä Suomesta koteja Espanjan tarhakoirille. Pyrimme auttamaan koiria myös Espanjassa esim. hoitamalla löytökoiria hoitopaikkoihin mahdollisuuksien mukaan. Osallistumme myös kadonneiden/karanneiden koirien etsintään mahdollisuuksien mukaan. Keskitymme pääasiassa PPP-koiriin (Perros Potencialmente Peligrosos = Mahdollisesti vaaralliset koirat).
Rescue Rescueyhdistys Kulkurit - Rescueyhdistys KULKURIT työskentelee kulkukoira- ja -kissapopulaatioiden vähenemiseksi sekä olemassa olevien eläinten olojen ja kohtelun parantamiseksi muun muassa sterilisaatioprojekteilla ja eläinten adoptoinneilla. Sen lisäksi haluamme vaikuttaa yhteistyömaidemme, Romanian ja Viron, eläinsuojelullisiin asenteisiin esimerkiksi valistustyön avulla. Kaiken toimintamme teemme arvojemme mukaisesti: vastuullisesti, suunnitelmallisesti avoimesti ja kestävän kehityksen keinoin.
Rescue Rescueyhdistys Kulkurit - Facebook

Koira ja tyttö
S

Rescue SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry - Vuonna 2001 SEY ja 37 eri puolilla Suomea sijaitsevaa paikallista eläinsuojeluyhdistystä yhdistyivät liitoksi. Vuonna 2010 liitossa on 39 paikallisyhdistystä.
Rescue Siruhaku.fi - Siruhaku.fi on Internetissä toimiva hakupalvelu, jonka avulla lemmikin omistajaan saadaan yhteys heti, kun sirun numero on tiedossa. Palvelu on kaikkien löytöeläinten löytäneiden vapaassa käytössä maksutta 24 tuntia vuorokaudessa.

T

Rescue Tallinnan kaupungin uusi löytöeläinhoitola - Kaikkia eläimiä - myös koiria.

U
V

Rescue Viipurin Koirat ry - Viipurin Koirat ry:n on perustanut joukko suomalaisia eläinten ystäviä, vuonna 2006. Yhdistyksemme toimii vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin Viipurin löytökoirien hyväksi. Viipurin Koirat ry avustaa kahta Viipurissa sijaitsevaa koiratarhaa parantamalla koirien elinolosuhteita. Hankimme ja toimitamme koirille jatkuvasti ruokaa, lääkkeitä ja autamme rakentamaan koirille suojia ja turvallisia aitauksia. Tärkeä osa avustustyöstä on myös etsiä Viipurin kodittomille koirille pysyviä koteja Suomesta.
Rescue Viipurin Koirat ry - Suomessa kotia etsivät - Tällä sivulla esittelemme koiria, jotka ovat päässeet Viipurista Suomeen kotihoitajiemme hellään huomaan tai joutuvat syystä tai toisesta vaihtamaan kotiaan. Kaikki sivuilla olevat koirat ovat peräisin Viipurin tarhoilta, ja toivomme uusien loppuelämän kotien löytyvän mahdollisimman pian. Antamalla kodin kodittomalle koiralle Suomesta vapautat kotihoitopaikan seuraavalle Viipurista tuotavalle koiralle! Viipurissa on jatkuvasti koiria, jotka kaipaavat kipeästi pääsyä pois tarhaolosuhteista.

Koira ja tyttö

Rescueinfoa

Koira on löytänyt kodin HS 2020: Yhä useampi päätyy hankkimaan sekarotuisen koiran – Ne ovat rotukoiria terveempiä, sanoo eläinlääkäri
Koira on löytänyt kodin MTV Uutiset 2017: Rescue-koirien suosio suuressa kasvussa - Helsinkiin avataan oma adoptoituihin eläimiin erikoistunut klinikka
Koira on löytänyt kodin Näin autat rescue-koiraa sopeutumaan uuteen kotiin

Jos koira katoaa, etsintäohjeet - sankarikoirat

Rescue Karkurit fi: Kadonneen koiran etsintäohjeet
Rescue Sankarikoiria Rin Tin Tinistä Baltoon