Tunturisuden sivut
Mannekiinit
Mallinuket - mannekiinit

Mannekiinit odottavat Turkissa astumista työtehtäviin ja ehkä näyteikkunaan. Lumoava Istanbul on lukemattomien ihastuttavien mannekiinien kaupunki. Saraçishak, Istanbul, Turkki 28.5.2011.
All rights reserved
*Kuva - Copyright © Hans Proppe
Photo used with permission.
Nude mannequins
Aviopari

Melko harvinainen tapaus, sillä aviopari tekee yhdessä mannekiinityötä. He tapasivatkin toisensa ensimmäisen kerran näyteikkunassa, ja siitä leimahti heti ikirakkaus!
Alastomat mannekiinit

Mallinuket viettävät paljon ajastaan myös ihan alastomina. Joko varastossa, taikka esiintymispaikallaan vähän väliä aina silloin, kun heidän asujaan ja vaatteitaan vaihdetaan. Tämä on osa mallinukkien työtä, he ovat tähän tottuneet eivätkä pidä tätä mitenkään ihmeellisenä. Tästähän heille juuri maksetaankin.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva oikealla - Copyright Eric Parker
Alaston mannekiini
Nude mannequins
Alasti ollaan ja tungostakin on

Kaikki mannekiinityötä tehneet taikka seuranneet tietävät, että yleensä suurimpienkin tavaratalojen pukuhuoneissa voi olla joskus ahdasta ja säpinää, kun sesonki on kiihkeimmillään.
Alaston mannekiini
Alastomat mannekiinit

Mallinukke on istahtanut Pariisin katuvilinässä miettimään kaiken maallisen menon turhuutta. Hänen kohdallaankin on erityisesti korostettava sitä, kuinka äärettömän kaunis hän onkaan. Onko oikeastaan ylipäänsä kukaan nähnyt koskaan rumaa - tai lihavaa mannekiinia?

Mannekiinien on pidettävä huolta kunnostaan, eivätkä he saa sortua iltaisin nautiskelemaan suklaata - enempää, kuin vain sopivasti, sillä toki suklaata pitää jokainen päivä kuitenkin saada!

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva vasemmalla - Copyright Gideon
Nude mannequins
Juoruilua, verryttelyä ja valmistautumista

Mannekiinit eli mallinuket tauolla, hieman juoruillaankin ja venytellään, kun valmistaudutaan hyvinkin pitkään seisomiseen näyteikkunassa.

Kuvassa oikealla yksi mannekiini on ennen pukeutumistaan valmistautumassa tulevaan tehtäväänsä. Hän selvästikin mallailee ja ottelee jo ennakkoon niitä asentoja, joissa hän ihan kohta ihastuneelle yleisölleen vaatteita esittelee.

Jos joku kauniista mannekiineista pitäisi valita kauneimmaksi, niin se voisi olla juuri hän - tai joku muu.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä - Copyright flowb33
*Kuva oikealla - Copyright neeel
Nude mannequins
Nude mannequins
Pukeutunut mannekiini

Tosin melko niukasti pukeutunut, sillä mannekiinit esittelevät runsaasti myös alusasuja ja uimapukumuotia.
*** tunturisusi.com linkit ***