Tunturisuden sivut
Musta nukke
Hyvin herraskainen ruskea nukke

Ns. mustat ihmiset ovat yleensä ruskeita, tummemman tai vaaleamman ruskeita. Ihan pikimustiakin ihmisiä on erityisesti Afrikassa, mutta esim. Amerikassa ihonväri on ihmisillä ja nukeillakin ruskea.

Jos ja kun olet katsonut amerikkalaisia elokuvia, niin niissä usein mustilla/ruskeilla on hyvin värikkäät ja hyvin tyylikkäät vaatteet. Tällaista samaa ylellistä ja prameaa tyyliähän ruskeat ylläpitävät myös asumisessaan, siis ainakin rikkaat ruskeat amerikkalaiset - ja ainakin joissakin elokuvissa. Kuvien mustalla pikkunukella on yllään juuri tätä ylellistä, värikästä ja prameaa pukutyyliä, punaisine rusetteineen ja kivoine lippalakkeineen.

Musta nukke

Onko kuvassa tummanruskea nukke, joka pitelee sylissään tummanruskeaa nukkea, vaiko tummanruskea tyttö, joka pitelee sylissään nukkea?!

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuvat ylinnä ja oikealla - Copyright Angela Marie
*Pikkukuva yllä - Copyright Miriam
Musta nukke
Mustat vauvat
Ruskeat/mustat nuket ja mannekiinit

Mallinukkien ja nukkien joukossa ovat edustettuina kaikenväriset ihmiset, myös ruskean eri sävyt ja lähes taikka kokonaan mustat. Ruskeat ja mustat nuket ja mallinuket voivat olla jopa näyttävämpiä ja kauniimpia kuin valkoiset, sillä tummasta väristä tulee erityistä syvyyttä ja joskus kiiltoakin. Puhumattakaan huulista.

Turkkilaisia mustia kahvipoikia ja ruskeita vauvoja

Kuvassa oikealla iloinen afrikanturkkilainen, lähes kiiltomusta poika esittelee turkkilaista kahvia. Tosin kylläkin Wienissä, Itävallassa. Kuvissa yllä ja alla tummanruskeat nukkevauvat.

Musta vauva

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä - Copyright Chris Beckett
*Kuva alla - Copyright quadrapop *Kuva oikealla - Copyright a kim
Musta kahvipoika
Mannekiinit
Tumma typy
Ruskean kauneutta - jos valkoisenkin

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva yllä - Copyright Gerard Girbes Berges
*Kuva vasemmalla - Copyright Dire Penguin
Mannekiinit
Aistikkaan kaunis musta malli - unelmissaan Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright marco mazzone
*** tunturisusi.com linkit ***