Presidentti Biden yhtyy vaatimuksiin kaupungin virkamiesten erosta alkuperäiskansojen vastaisen rasismin vuoksi

Viimeisimpiä uutisia Pohjois-Amerikan tämän päivän intiaanien maailmasta.

Valvoja: Navajo Ashkii

Avatar
Navajo Ashkii
Viestit: 109
Liittynyt: Pe Kesä 25, 2021 9:20 am

Presidentti Biden yhtyy vaatimuksiin kaupungin virkamiesten erosta alkuperäiskansojen vastaisen rasismin vuoksi

Viesti Kirjoittaja Navajo Ashkii »

Presidentti Biden yhtyy vaatimuksiin kaupungin virkamiesten erosta alkuperäiskansojen vastaisen rasismin vuoksi

Presidentti Joe Biden on liittynyt kansallisen tason poliitikkojen kanssa vaatimaan eräiden Kalifornian virkamiesten eroa, jotka antoivat rasistisia ja loukkaavia lausuntoja alkuperäiskansoista.

"Hän uskoo, että heidän kaikkien pitäisi erota", Valkoisen talon lehdistösihteeri Karine Jean-Pierre sanoi Nury Martinezista, Gil Cedillosta ja Kevin de Leónista, kolmesta Los Angelesin kaupunginvaltuuston jäsenestä, jotka jäivät kiinni nauhoitteelta, joka esitti halveksivia huomautuksia alkuperäiskansojen ihmisistä, afroamerikkalaisista ja LGBTQ-yhteisön jäsenistä.
"Kieli, jota käytettiin ja suvaittiin tuon keskustelun aikana, on mahdotonta hyväksyä ja se oli kauhistuttavaa. Heidän kaikkien pitäisi erota, Jean-Pierre sanoi lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Mitch O'Farrell, kaupunginvaltuuston ensimmäinen ja ainoa syntyperäinen jäsen, on vaatinut kolmen kollegansa eroa maanantaista lähtien, kun Los Angeles vietti alkuperäiskansojen päivää, juhla- ja vapaapäivää,, jonka hän auttoi nimeämään.

"En usko, että voimme unohtaa tätä ja toipua tästä niin kauan, kuin neuvoston jäsenet Martinez, de León ja Cedillo pysyvät tämän neuvoston jäseninä", O'Farrell sanoi kokouksessa toimiessaan väliaikaisena. Los Angelesin lainsäädäntöelimen puheenjohtajana.

"Yleinen mielipidetuomioistuin on antanut tuomion, ja tuomio on, että heidän kaikkien täytyy erota", Wyandotte Nationin kansalainen O'Farrell sanoi, huudattaen yleisöä kaupungintalolla.

Indianz.com 12.10.2022: President Biden joins calls for city officials to resign over anti-Indigenous racism
"En voi uskoa, että olisimme hyödyttömiä - taikka muuten Jumala ei olisi luonut meitä. On olemassa vain yksi Jumala ja hän katselee alas meitä kaikkia. Me kaikki olemme Jumalan lapsia. Aurinko, pimeys ja tuulet - kaikki ne kuuntelevat, mitä meillä on sanottavaa." - Geronimo