Tunturisuden sivut
Mustavalkoisuutta
Mustavalkoisuutta

Ennen värifilmien aikakautta valokuvat olivat aina mustavalkoisia. Vielä nykyisinkin kuvataan paljon mustavalkoisena. Mustavalkoisuus korostaa kuvassa taiteellisuutta, ja tuo siihen mukaan ajattomuutta ja hieman kuin vanhahtavuutta, siis vintagea. Tämä kuva on vuodelta 2013.
Hääkuva
Hääkuva

Hilda ja Simon noin vuonna 1928. Häätyttöjen lukumäärä tässä ruotsalaisessa kuvassa on suuri.
Kuningas Yrjö VI
Kuninkaan joulupuhe radiossa 1944

Kuningas Yrjö VI (1895 - 1962) oli kolmas brittiläinen monarkki Windsorin suvusta. Hallitsijana hän oli vuosina 1936 - 1952. Yrjö VI nousi yllättäen valtaistuimelle veljensä Edvard VIII:n luovuttua kruunusta. Hän oli tunnetuin keulakuva Ison-Britannian taistelussa toisessa maailmansodassa natsismia vastaan.
Mary Badham and Gregory Peck
Mary Badham ja Gregory Peck

Roolien harjoittelua ja vuorosanojen opiskelua.
Antiikkipöydällinen.
Nyrkkeilijät
Nyrkkeilijät rannalla

Kuvan on ottanut Margaret Chute vuonna 1927. Nyrkkeilijät eivät ole ketä hyvänsä, vaan he ovat Hollywoodin näyttelijät Dorothy Sebastian (1903 - 1957) ja Joan Crawford (1905 - 1977) Erityisesti Oscar-palkittua Crawfordia pidetään yhtenä Hollywoodin kulta-ajan legendaarisimmista näyttelijöistä. Häntä on kutsuttu glamourin ja todellisen Hollywoodin kulta-ajan elokuvatähden ilmentymäksi.
Norsu ja sirkustytöt
Norsu ja sirkustytöt

Sirkuskuvan ottamisen ajankohta ei ole tiedossa.

Vintage Tunturisuden sirkussivuilla mukana myös norsut
Louise Brooks
Louise Brooks (1906 - 1985)

Amerikkalainen elokuvatähti, joka on kuuluisa kauneudestaan, mustasta polkkatukastaan ja tähteydestään elokuvassa Pandoran lipas.
*** tunturisusi.com linkit ***