Menu
Juhannus
Suomen lippu JUHANNUSTAPAHTUMAT 2019

Juhannus 2019 lähestyy hyvää vauhtia. Keräämme tietoa tulevista juhannustapahtumista koko kevään aina juhannusviikolle asti. Pysy kuulolla ja seuraa tilannetta! - Tunnelmaa ovat kohottamassa vanhat matkailumainokset.

S/S Ukkopekan Juhannus

S/S Ukkopekan Juhannus 2019

Infoa odotellaan.

Kalajoen Juhannus 2019

Kalajoen Juhannus juhlitaan Suomen Rivieralla, Kalajoen Hiekkasärkillä. Infoa odotellaan.

Tahko Juhannus

Tahko Juhannus, Kuopio 20.6. - 22.6.2019

Tahko on suosittu juhannuksen viettopaikka Pohjois-Savon alueella ja moni nauttiikin keskikesän juhlasta perinteisissä maisemissa mökillä, festivaalitunnelmalla höystettynä. Tahko Juhannus järjestetään ensi kesänä jo viidettä kertaa Tahko Event Parkissa 20.-22.6.2019. Festivaali on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä, ja lisää artistijulkaisuja on luvassa kevättalvella 2019.

Juhannustapahtumat 2019 Tahko Juhannus 2019

Raumanmeren Juhannus

Raumanmeren Juhannus 20.6. - 22.6.2019

Raumanmeren juhannusta bailataan Otanlahdessa 20.-22.6.2019.

Juhannustapahtumat 20189 Raumanmeren JuhannusHimos Juhannus, Jämsä 20.6. - 22.6.2019

Himos Juhannus juhlitaan jälleen 20.-22.6.2019. Osallistu vuoden eventiin, vaikuta ohjelmaan ja pysy kuulolla ensimmäisistä festarikuulumisista!

Juhannustapahtumat 2019 Himos Juhannus 2019

Rukan ja Kuusamon Juhannus 20.6. - 23.6.2019

Sotien jälkeen panostettiin juhlakulttuurin nostamiseen, ja Rukan Juhannuskalliollakin tanssittiin jopa kahdella ulkolavalla. Tanssien lisäksi juhlaperinteeseen sisältyi puheita, hernerokkaa, kauneuskilpailu ja povareitakin.

Rukan Kylässä koko perhe voi juhlia juhannusta. Rukan juhannusperinteisiin kuuluvat mm. juhannuskoivujen pystyttäminen kylään, lipunnosto, juhannuspuhe ja juhannuskokko. Ravintola Zonen edessä on tarjolla ilmainen juhannussauna. Saunojia viihdyttää myös hanuristi. Juhannustansseja tanssitaan sekä perinteiseen tyyliin että listahittien tahtiin. Rukan kesäkelkkarata ja maisemahissi ovat avoinna klo 10 - 01.00.

Juhannustapahtumat 2019 Rukan ja Kuusamon Juhannus 2019

Leppoisaa juhannusta 2019 Kolilla!

Kolilla on monta merkitystä. Se on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Kolin alueella juhannusta vietetään monin tavoin, laituritansseineen ja juhannuskokkoineen.

Bomban juhannus Pielisen rannalla 2019

Juhannusohjelmassa kisailuja, rantasaunat, juhannuskokko, lipunnosto ja juhannusmusiikkia.

JuhannusVirrat 2019

Suomen juhannuskaupungin koko perheen perinteinen juhannustapahtuma järjestetään aina juhannusaattona Virtain Perinnekylässä. JuhannusVirrat tapahtuma järjestetään juhannusaattona 21.6.2019 klo 10-14.

Juhannustapahtumat 2019 JuhannusVirrat 2019

Kilpisjärven Juhannus

Kilpisjärven elämyksellinen liikuntajuhannus - 73. juhannushiihto - suunnistusta ja vuorijuoksua - 21.6. - 23.6.2019

Enontekiön Kilpisjärven seutu tarjoaa ainutlaatuiset liikuntaolosuhteet ja -elämykset. Suomen jylhimmissä maisemissa, on juhannuksena hikisenlystikäs + tervehenkinen liikuntajuhannus! Legendaarisin tapahtuma on vuodesta 1946 alkaen katkeamatta järjestetty juhannushiihto.

Nyt on siis vuorossa jo 74. hiihtokisa! Kilpisjärven legendaarisin liikuntatapahtuma on vuodesta 1946 alkaen katkeamatta järjestetty juhannushiihto. Hiihtomatka yleensä 250 m. Sarjoja sopivasti. Välineitä lainataan. Palkintoja paljon.

Juhannustapahtumat 2019 Kilpisjärven Liikuntajuhannus


Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva - Copyright © swedennewyork


Kullankaivajien juhannuskilpailut Tankavaaran Kultakylässä 2019

Lisäinfoa odotetaan.

Juhannustapahtumat 2018 Tankavaaran KultakyläPyhän tunturijuhannus 2018 - Pyhätunturi, Luosto, Pelkosenniemi

Pyhän juhannukseen sisältyy mukavaa yhdessäoloa, elävää musiikkia ja perinteinen lipunnosto.

Juhannus Hämeenlinnassa 2019

Vietä yöttömän yön juhlaa Hämeenlinnassa risteillen, juhannuskokkoa ihaillen, tai aamuun asti tanssien. Lisäinfoa odotetaan.

Valtteri Festival - Juhannus Tampereella 2019

Infoa odotetaan.

Juhannus Saimaalla

Tule viettämään perinteistä, suomalaista juhannusta Saimaan rannalle ja Savonlinnan seudulle. Nauti tapahtumista, risteilyistä sekä yöttömästä yöstä.

Hyppää risteilylaivan kyytiin ihastelemaan kokkoja ja Saimaa-maisemaa, tai piipahda seudun useissa juhannusjuhlissa. Juhannuksen aikaan voit vierailla myös Olavinlinnassa, Johanna Oraksen taidekartanossa tai Suomen Metsämuseo Lustossa. Lapsille mukavaa puuhaa löytyy Vesi ja puuhapuisto Kesämaasta.

Onnellisten saarella Savonlinnan keskustassa järjestetään juhannuksen joogaretriitti. Keho ja mieli ovat taatusti tasapainossa Saimaan rantamaisemissa tehtyjen jooga- ja mediataatioharjoitusten jälkeen!Savonlinna on Saimaan helmi

Savonlinna on tullut kuuluisaksi Olavinlinnastaan ja Oopperajuhlistaan. Savonlinnaa voidaan täydellä syyllä pitää Saimaan helmenä. Se on alueen kaupan, teollisuuden ja kulttuurin keskus, jokavuotisten oopperajuhlien upea näyttämö. Savonlinnalle antavat oman leimansa valkokylkiset sisävesilaivat ja ennen kaikkea iätön Olavinlinna, Saimaan saaret ja siniset vedet.

Olavinlinna ja Savonlinnan Oopperajuhlat 2019

Savonlinnan Oopperajuhlat 4.7. - 3.8.2019. Mitä ooppera on? Sitä, että sopraano laulaa ja yleisö nielee kyyneleitä? Sitäkin, mutta myös tarttuvia sävelmiä, valssin pyörteitä ja loputtomia kommelluksia. Kesällä 2019 Olavinlinnassa on lupa nauraa, sillä tarjolla on koomista oopperaa ja operettia.

Juhannustapahtumat 2016 Savonlinnan Oopperajuhlat 2019

Juhannus 2018 Turussa

Juhannuksena moni suuntaa yleensä pois kaupungista; saaristoon, mökille, veneilemään, kuka minnekin. Mitä sitten, jos juhannuksen haluaakin viettää kaupungissa? Onko vastassa autiokaupunki? Vastaus: ei ole. Ainakin Turusta löytyy tekemistä myös juhannusviikonlopulle. Infoa odotellaan.

Olavinlinna
Juhannustapahtumat 2019 - Turkansaari Oulu

Turkansaaren Juhannusiltamat 2019

Turkansaari on saari Oulujoessa, Oulun kaupungin alueella. Turkansaaren kesään kuuluu perinteiset koko perheen juhannusiltamat. Turkansaaren ulkomuseolla voi kokea aidon maalaisjuhannuksen taikaa koko perheen juhlassa. Infoa odtellaan.

PowerParkin suuri kansainvälinen juhannusjuhla - Härmä

PowerParkin juhannus palaa jälleen 2019 ja iltatapahtuman vierailijoita odottaa monipuolinen ja tasokas kattaus tähtiartisteja! Tämän lisäksi luvassa on huvia koko perheelle huvipuiston ollessa auki myöhempään. Raviurheilun suurkilpailu - Suomen suurimmat Juhannustanssit - Huvipuistoelämykset - Huippuartistit.

Juhannustapahtumat 2019 PowerParkin juhannus 2019

Esakallion Juhannus

Juhannustapahtumat 2019 Esakallion Juhannusfestivaali 2019
Leif Lindeman

Leif Lindeman

Leif Lindeman juhannuksena 2019 - tutustu keikkakalenteriin.

Juhannustapahtumat 2019 Leif Lindeman - keikkakalenteri.

Juhannuksen tähtikaksikko Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki

Juhannuksen ja koko kesänkin hiljaisina hetkinä voi kuunnella nauttien legendaarisen kaksikon, Pekka Lipposen ja Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja! Rantasalmelainen Pekka Lipponen ja hänen kaverinsa Kalle-Kustaa Korkki seikkailivat radiossa vuodesta 1945 lähtien. Kuunnelmien osat päättyivät radiossa aina legendaariseen lauseeseen: Jatkuu huomenna...

Juhannustapahtumat 2018 Yle Elävä Arkisto: Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki

Juhannuksen aviopari Matti ja Liisa rautatiellä

Anja Pohjola Liisana ja Leo Jokela Mattina tekevät huikean hienoa näyttelijätyötä Juhani Ahon klassikkoromaanin mukaan tehdyssä tv-elokuvassa Rautatie. Lämminhenkinen tarina kertoo nimensä mukaisesti rautatien tulosta korpikyliin. Matka rautatielle läpi kauneimman suomalaisen kesämaiseman alkaa videolla kohdalla 47 minuuttia.

Juhannustapahtumat 2018 Yle Elävä Arkisto: Rautatie

Juhannusraveja

Infot odotuksessa.Aavasaksan Juhannusjuhlat 2019 - Vaaran laitaa ylös ja alas

Aavasaksa on vaara Ylitornion kunnassa, Tornionjoen varressa 70 kilometrin päässä Torniosta ja noin viiden kilometrin päässä Ylitornion keskustasta pohjoiseen. Sen korkeus on 242 metriä merenpinnasta, ja se on selvästi lähiseudun vaaroja korkeampi.

Aavasaksa on tunnettu aurinkovaarana. Aavasaksa sijaitsee noin 17 km napapiirin eteläpuolella ja se on Lapin eteläisin paikka, jossa keskiyön aurinko näkyy. Vaaran laelta avautuva upea kansallismaisema yhdessä keskiyön auringon kanssa jäävät varmasti juhannusvieraan muistoihin. Aavasaksan keskiyönauringon juhlia on vietetty satoja vuosia.

Juhannustapahtumat 2018 - Saarenmaa Viro

Saarenmaan Juhannus 2019 - Viro

Viron suurin saari Saarenmaa, jonka Georg Ots lauloi ikiajoiksi suomalaisten sydämiin, tarjoaa unohtumattomine nähtävyyksineen mitä kauneimmat puitteet lomailuun ja juhannuksen viettoon. Saarenmaan parasta antia on luonto. Saarenmaan ilmasto on leuto ja maaperä kalkkipitoinen, niinpä saaren kasvisto on ainutlaatuinen ja Suomen kasvistosta poikkeava.Savon Sanomien Juhannusneito - Kuopio 2019

Savon Sanomat valitsee perinteidensä mukaan Juhannusneidon myös vuodelle 2019. Infoa odotellaan.

Manamansalon Juhannus 2019 - Vaala

Manamansalon leirintäalueella vietetään iloista, koko perheen juhannusta. Manamansalo on perinteisesti ollut lapsiperheiden ja varttuneemman väen juhannuksen viettopaikka. Orkesteritanssit juhannusaattona 22.6.2018 klo 19.00-23.00. Orkesterina Trio Crystal. Paikka: Manamansalon leirintäalueen terassi.
Helsinki
JUHANNUSJUHLIA HELSINGISSÄ
HELSINGIN JUHANNUS 2019

Helsinki tarjoaa juhannuksen juhlijoille kaikkea sitä, mitä kuuluu suomalaiseen juhannukseen: musiikkia, tanssia, juhannuskokkoja, juhannusruokaa ja risteilyjä. Monet Helsingin nähtävyyskohteet kuten Korkeasaari ja Linnanmäki ovat avoinna juhannuksena, joten juhannusjuhlaa on tarjolla koko perheelle.

Juhannusjuhlaa vietetään Seurasaaressa jälleen 21.6.2019

Nostalginen kaupunkijuhannus Helsingissä. Seurasaaren juhannusvalkeat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1954 Seurasaarisäätiötä vastaavan organisaation toimesta. Juhlaa on järjestänyt vuodesta 1956 lähtien Seurasaarisäätiö, ja se on nykyisin säätiön suurin ja näkyvin vuosittainen tapahtuma. Perinteiseen suomalaiseen juhannukseen kuuluvat kokot ja tulet, tanssit ja leikit sekä juhannustaiat ja -häät. Nämä kaikki ja enemmänkin pääset kokemaan koko perheen juhlassa Seurasaaren juhannusvalkeilla. Suomalaisia juhannustapoja kunnioitetaan mm. käsityönäytösten, kansantanssin ja pelimannimusiikin voimin. Ja juhlitaanpa tapahtumassa yhtä onnellista hääpariakin. Illan ohjelma päättyy juhannustansseihin ja kokkojen polttoon, joita voi ihailla myös veneristeilyllä mereltä käsin.

Juhannustapahtumat 2018 Seurasaaren juhannusvalkeita vietetään 21.6.2019
Helsinki

Helsingin Juhannusristeilyt 2019

Infoa odotellaan.

Pihlajasaaren juhannuskokko 2019

Infoa odotellaan.

Kivinokan perinteiset Juhannusjuhlat 2019

Kivinokan juhannusjuhliin kokoonnutaan jälleen viettämään mittumaaria yhdessä. Infoa odotellaan.

Stadin Juhannus 2019

Infoa odotellaan.

We love Helsinki 2019

Infoa odotellaan.


Suomenlinnan Juhannus 2019

Juhannustapahtumat 2019 Suomenlinnan Juhannus

Linnanmäen Juhannustanssit 2019

Infoa odotellaan.
Helsingin juhannustapahtumista tietoa löytyy mm. näistä: Stadissa.fi, Rantapallo.fi ja Google.fi

Muotikuvasto

Nettikameroilla kurkkaus Pohjois-Suomeen, Amerikkaan ja Hollantiin

Juhannuksen nettikamerat Katso - miltä Salla näyttää juuri nyt
Juhannuksen nettikamerat Katso - miltä Rovaniemen Lordin aukio näyttää juuri nyt
Juhannuksen nettikamerat Katso - miltä Levi Kittilässä näyttää juuri nyt
Juhannuksen nettikamerat Katso - miltä Times Square New Yorkissa näyttää juuri nyt
Juhannuksen nettikamerat Katso - miltä Amsterdam Hollannissa näyttää juuri nyt
Vuotuisjuhlat
*** tunturisusi.com linkit ***